Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vajon hol ismerkedhetnék?
Természetes vörös haj.
Anime "fan".
183 cm magas
Izmos *wink*
Oh istenem*-* De kár hogy fiatal vagy._. én sose találok magas animés férfikat... sőt még a környezetemben olyan férfi sincs aki animét szeretne.. :C
De a kérdésedre, hát szórakozóhelyeken, vagy esetleg facebook? Ahol anime fanok vannak ha olyan lányt akarsz:) stb.
*like a képére amit 65 hete töltött fel így tudatod vele hogy baszni akarsz*
*kilájkolni, majd újra lájkolni a profilképét, ha most lett egyedülálló*
Légy kreatív találd fel magad, írj rá hogy heló, ne foglalkozz azzal ha azt írja "bocs van barátom", kövesd őket mindenhova, a kis édesek olyan cukik mikor hívják a 107-et.
Vagy mikor reggelit viszel az ágyába és megköszönés helyett "te hogy jutottál be a házamba"- fogad.
Hisz mindened megvan ami kell,
Izmos *wink*
Előre is szívesen ^^
Imádom a válaszaitokat! :)
/10/ Az osztálytársam épp rámozdult az egyik tanárnőre és távoltartási végzést akart már kérni a tanárnő.
/11/ Azért ne add fel. :) Valahogy ha facebookon kéne ismerkednem akkor már úgy érezném vesztettem. (tudom, hogy hülyeség lel)
/12/ Egy jót nevettem a válaszodon C: *flex* *wink*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!