Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek meg vele? Vagy így nem lehet?
Van egy csaj aki másik városba lakik, de viszont iskolába oda jár ahova én járok iskolába, meg itt élek :D
Nagyon ritkán szoktam látni, amikor megy vonatállomásra, mert az iskolánktól nem messze van, és nagyon megtetszett külső és belső alapján is. Van pár közös barátunk, sőt neki az egyik legjobb fiú barátja az én egyik legjobb barátom, ő mesélt róla nekem, így tetszett meg igazából :D
Az lenne a kérdésem hogy szerintetek hogy kéne megismerkednem vele, hogy ne legyen ciki az ha facebookon ráírok? :D
Mert csak úgy magába nem akarok ráírni, az nagyon gáz lenne, megfogadtam hogy először legalább élőbe beszélek vele, aztán facebook, de sajnos ez nem nagyon jön össze így :D
amit, meg neked mondanék utolsó hozzászóló, nézzük a tényeket.. :'D te csaj vagy, azt viszont nem tudjuk te hány éves vagy! A kérdező viszont, mivel még iskolába jár, feltételezem, hogy TINI! nah szóval utolsó hozzászóló
mondjuk, hogy te 23 éves vagy, és ez a kirándulós szöveg még a te korodban el is menne, de mivel most nem egy felnőtt nőről beszélünk, hanem egy TINI-ről, így szerintem teljességgel kizárt hogy ez be jönne neki, 10/9 csajnak ez biztos, hogy nem jönne be, és hogy miért? mi a szarért mennének oda kirándulni?? ha valaki kirándulni megy akkor nyilván balaton vagy ilyesmi, és a szülő nem a gyerekével fogja meg kérdeztetni, hanem a fater utána néz a neten az ilyen dolgoknak stb.. :D szóval ez annyira át látszó.. és ha meg kérdezte azután mivan? köszi csá??? :D de viszont ha azt fel hozza, hogy barátját ismeri.. akkor a csaj már egyböl jófej lesz kedves, és mondhatja, hogy mesélt róla, a haverja.. a lényeg, hogy az alap meg van, és onnan már csak rajta múlik! miért találjon ki hazugságokat, ha van alapja, és még lehet is vele mit kezdeni?
#11: Én is tini vagyok, 18 éves, szóval nem épp helytálló, amit írtál... legalábbis részemről. :)
Én csak attól tuti nem válnék kedvesebbé, mert XY haverja egy barátomnak. Akkor leszek kiváltképp kedves, ha szimpatikus is az illető...
És én se azt írtam, hogy CSAK erről a kirándulós témáról beszéljen, hanem hogy ez egy kiindulópont lehet a beszélgetésben. Az, ha rögtön a haverjára hivatkozik és ezzel akar a "kegyeim közé férkőzni", meg úgy közli, hogy meg akar ismerni, mert szimpatikus vagyok neki, hogy személyesen még nem is ismer, nekem nem lenne szimpi. De mindegy, úgyis "ízlések és pofonok"... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!