Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék magamhoz hasonló lányt?
Figyelt kérdés
Nem vagyok bulizós, a hétvégéket általában otthon töltöm. Nagyon ritkán iszok alkoholt. Viszonylag csöndes srác vagyok, bár ez nem mindig látszik igazán :D A szabadidőm kb 70-75%-át otthon töltöm, nem bulikban (filmezek, gépezek). Néha átmegyek egy-egy délutánra valamelyik barátomhoz. 173 cm vagyok, nem vagyok egy kigyúrt állat, de több lány szerint helyes, sportos vagyok.
Tudom manapság már nem igazán népszerűek ezek a tulajdonságok. Hol találhatnék ilyen feltételek mellett egy hozzám hasonló lányt? Nagyon hiányzik egy barátnő az életemből. Eddig csak egy barátnőm volt, azt is inkább az óriási szerencsének köszönhetem, ami újra úgyse fog megtörténni magától
17/F
#fiú #ismerkedés #lány #szerelem #kapcsolat #szakítás #csalódás #hasonló #boldogság #visszafogottság
2015. máj. 17. 14:54
11/15 anonim válasza:
néha nem árt ha kimozdulsz, hiszen úgy növeled az esélyeidet , hogy találsz egy hozzád passzoló lányt :) mert attól, hogy valami szórakozóhelyen ismerkedtek meg, nem biztos, hogy a lány bulizós típus. lehet , hogy csak elráncigálták a barátnői vagy valami. vagy a másik opció a társkereső oldal. sok idióta ember mellett , van sok normális is :) Én például ott ismertem meg az exemet és több mint két évig voltunk együtt :)
12/15 anonim válasza:
Találhatnál, de akkor pöcörője lenne!
13/15 anonim válasza:
Imádom Szoboszlót :)
Mennyél strandra itt a nyár ott meg a sok fürőruhás csaj! :D
14/15 anonim válasza:
Én is otthonülős fajta vagyok, sokáig az volt a rögeszmém, hogy "hozzámhasonlót" találjak. Amikor ilyenformán sikerült egy ideig párt találnom(akit nagyon megszerettem) eleinte elítéltem őt amiatt, hogy nem olyan mint én (elég kigyúrt, amiről az volt az előítéletem, hogy sosem lenne az esetem), emiatt ridegebb is voltam vele néha, aztán rájöttem, hogy elég sok a közös vonusunk is.:D De én is a kimozdulást, vagy az interneten ismerkedést tudom ajánlani. Akárhol megtalálhatod.
15/15 anonim válasza:
Úú, eléggé hasonlóak vagyunk, ráadásul szoboszló közelében lakom! Sőt, szoktam is oda lejárni. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!