Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az alak tetszik valakinek? 14. éves vagyok és úgy
veszem észre csak a sovány lányok.
Csak nekem tűnik úgy, mintha az első képen szakálla lenne? Nyilván nincs, de úgy látszik.
2015. máj. 14. 21:17
12/23 anonim válasza:
hú de irigyellek...én nagyon aránytalanul nézek ki ^-^
2015. máj. 14. 21:31
nem oly annyira vészes az alakod de igazad van, a vékony lányok csinosabbak
2015. máj. 14. 21:45
am erre a kérdésre inkább az fog írni akinek bejön vagy vállalná... nem pontos ez az átlag mint a valóságban
2015. máj. 14. 21:46
Nekem tetszik az alakod, szerintem tökéletes ^^
2015. máj. 14. 22:21
Lany szemmel is szep vagy :) ne stresszelj ezen..jo vagy ahogy vagy :)
2015. máj. 14. 22:23
Aki hasonlóan túlsúlyos annak biztos bejön. De ez egy elhanyagolt "lusta" test, diéta és sok, rendszeres mozgás kéne neked, akkor szép lennél.
2015. máj. 14. 22:29
#9 A testzsírszázalékról hallottál?
Ha most 14 évesen változtatsz akkor, felnőtt korodban sokkal nehezebben fognak visszatérni a kilók (már ha hagyod nekik).
Nekem tetszik. Elképzeltem, hogy megölellek, és olyan mint ha egy bokszzsákot ölelnék.
Mint már írták egy erős csontozatú/duci/mackós alkatú (de semmikép nem kövér) pasinak ez lehet vonzó, ugyanis nekem is bejön minden lány aki olyan testalkatú mint én csak kisebbe és szép arca van.
De amúgy azt vettem észre, hogy az ilyen igazán sovány pasiknak bejönnek az ilyen lányok.
2015. máj. 14. 22:43
Kicsit nagy a beled mar bocsi, pont ennyi idosen nem szabad elengedni magat az embernek foleg a lanyoknal... Ok 16 eves korukra altalaban elerik a maximalis testmagassagot es testalkatot, ami persze valtozhat de egeszseges helyzetben nem.szabadna szoval peobalj meg aerob edzeseket vegezni h leadj egy 5-8 kilot es az nem, persze nem tudom milyen magas vagy ez csak igy latszatra mondtam de a lenyeg h szep formas legyel ne pedig egy ilyen egybe faronk a melled se latszodna ha nem nyomna fel a melltarto ezt te is tudod. Csak ne add fel es hajra.
2015. máj. 14. 22:48
A bugyi határozottan kicsi rád.
Azt nem tudom, hogy a szög miatt van-e, hogy ilyen lefelé "szűkülő" formád van. De 14 évesen határozottan nem egészséges ennyire sok felesleg. Hiába áltatnak, lehet, hogy valakinek tetszik, de nem egészséges. Mozogj, egyél egészségesen, és máris nem lesz olyan gondod, hogy a pasiknak csak a sovány lányok kellenek.
2015. máj. 14. 23:00
Kapcsolódó kérdések: