Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még ilyen 14-18 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ilyen 14-18 éves fiúk?

Figyelt kérdés

Akik nem használják ki a lányokat, nem csalják meg vagy esetleg a személyiség is számít nem csak a külső és nincsenek nagy elvárásai, hogy pl 10/10-es legyen egy lány nagyon jó nő legyen stb stb....

Véleményem szerint nincsenek ilyen fiúk már vagy ha vannak is akkor 1-2 sajnos ami elég szomorú

(16 éves lányként írom ezt)

ma 07:32
1 2
 1/16 anonim válasza:
93%

16 f ilyen vagyom.

Csomo ismeros kortarsam is ilyen.

De ritka mint a feher hollo ez teny.

Remelem talalsz meg hasonlo fiut🫶

ma 08:33
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
Aki ilyen, az már foglalt, legalábbis általában.
ma 09:33
 3/16 anonim ***** válasza:
84%

Vannak ilyen srácok, csak mindenki lúzernek tartja őket, mert félénkebbek, nem mernek kezdeményezni, nem mennek inni, nem cigiznek.

Ilyenek azok, akik jobban tanulnak, az osztályban ilyenek a "furák".

Én is ilyen voltam. Keresztényként, jó tanulóként esélyem nem volt a lányoknál gimiben, pedig nem néztem ki rosszul: sportoltam, eredményeim voltak. Mindig segítettem mindenkinek.

16 éves lányként egyébként nem biztos, hogy 14-18 éves srác lesz a hozzádvaló. Tényszerű, hogy a lányok előbb érnek, persze, van kivétel, de szerintem várj még egy kicsit, és keress egy kicsit idősebb srácot (mondjuk 17-20 vagy 18-21 már belefér).

ma 09:39
 4/16 anonim válasza:
100%
Igen.
ma 10:11
 5/16 anonim ***** válasza:
90%
Persze, de mi nem kezdeményezünk, szóval neked kell.
ma 10:55
 6/16 anonim ***** válasza:
88%
"nincsenek nagy elvárásai, hogy pl 10/10-es legyen egy lány nagyon jó nő legyen stb stb...." - Szerintem ez a része butaság. Ha valakinek van elég önbizalma, akkor miért ne lehetne neki fontos, hogy szép lányokat keressen? Attól nem lesz valaki szemét ember, mert vannak elvárásai a párkeresést illetően.
ma 11:28
 7/16 anonim válasza:
10%
Idösebb nem jo?
ma 13:20
 8/16 anonim ***** válasza:
82%
Kérlek az van, hogy minket normális, értelmes fiúkat akiket nem csak a külső érdekel egyre kevesebb van, mert úgy le vagyunk nézve, mint a huzat és a kisemmizésre még nem is térünk rá, mert jópárunk hasalt már el elég nagyot ilyen téren a bunkó visszautasítások, másik fél megcsalása, lelki kihasználás és sorolhatnám mik miatt így mi akik nem vagyunk foglaltak jóval kevésbé vagyunk már nyitottak kapvsolatra a korábbi tapasztalatok miatt.
ma 14:00
 9/16 anonim ***** válasza:

18 fiú vagyok

8-as

ma 14:00
 10/16 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok , csak 22/f .....
ma 14:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!