Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még ilyen 14-18 éves fiúk?
Akik nem használják ki a lányokat, nem csalják meg vagy esetleg a személyiség is számít nem csak a külső és nincsenek nagy elvárásai, hogy pl 10/10-es legyen egy lány nagyon jó nő legyen stb stb....
Véleményem szerint nincsenek ilyen fiúk már vagy ha vannak is akkor 1-2 sajnos ami elég szomorú
(16 éves lányként írom ezt)
16 f ilyen vagyom.
Csomo ismeros kortarsam is ilyen.
De ritka mint a feher hollo ez teny.
Remelem talalsz meg hasonlo fiut🫶

Vannak ilyen srácok, csak mindenki lúzernek tartja őket, mert félénkebbek, nem mernek kezdeményezni, nem mennek inni, nem cigiznek.
Ilyenek azok, akik jobban tanulnak, az osztályban ilyenek a "furák".
Én is ilyen voltam. Keresztényként, jó tanulóként esélyem nem volt a lányoknál gimiben, pedig nem néztem ki rosszul: sportoltam, eredményeim voltak. Mindig segítettem mindenkinek.
16 éves lányként egyébként nem biztos, hogy 14-18 éves srác lesz a hozzádvaló. Tényszerű, hogy a lányok előbb érnek, persze, van kivétel, de szerintem várj még egy kicsit, és keress egy kicsit idősebb srácot (mondjuk 17-20 vagy 18-21 már belefér).

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!