Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudom el dönteni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom el dönteni melyik fiúval érdemes ismerkedni?

Figyelt kérdés

Gyakran leszólítanak azzal hogy nagyon tetszem és szép vagyok viszont így nekem az a érzésem hogy csak a külsőm számít, nem akarok úgy ismerkedni

Tehát a kérdésem hogy mi alapján tudok olyan fiút választani aki nem csak külső miatt keres engem

tegnapelőtt 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:
62%

Megismerkedsz vele ( nem utcai leszólítás alapján) társaságban, iskolában, stb.

Hogy tetszel, az még semmi. Ismerd meg a gondolkodását, a viselkedését klf. élethelyzetekben veled és másokkal is.

Beszélgess vele mindenféléről, amiről bárki ismerőssel, barátokkal szoktál.

Így képet kapsz arról, , hogy tisztel-e téged; milyen az erkölcsisége; jól nevelt-e, vagy bunkó; milyen az érdeklősési köre, gondolkodásmódja a világról, önmagáról, az emberi kapcsolatairól; mik a céljai az életben, stb.

Ezek alapján eldöntöd, hogy lehet-e közöd hozzá közelebbről is.

tegnapelőtt 22:45
 2/7 anonim válasza:
100%

Az első amúgy szerintem elég jól leírta...

Nyilván a külső elég fontos tényező egy ismerkedésnél, gondolj csak bele te se ismerkednél egy olyan fiúval aki nagyon elvan hízva és még igénytelenül is néz ki, te is jobban örülsz ha egy ápolt jobban kinéző fiú szólít meg nem?

tegnapelőtt 23:02
 3/7 anonim ***** válasza:
31%
Mint ha neked nem a külső számítana
tegnap 00:57
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Úgy, hogyha szimpatikus külsőre, megismered a személyiségét. Lehet, hogy jól néz ki, de egy tulok. Lehet, hogy külsőre nem a leghelyesebb (de szimpatikus), és a belsője nagyon megfog. Az is sokat elmond, hogy viselkedik másokkal, azt is lehet figyelni:)
tegnap 06:53
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Vagy úgy hogy csak a belsőt nézzük mint egy normális ember

Nem kell kurvát nevelni belőle

tegnap 08:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

5-ös

Teljesen normális, ha a külsőt is nézi a nő és a férfi is a párkeresés során. Nem ettől lesz k*rva valaki, fogalom zavarban vagy.

tegnap 10:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Azzal ismerkedj, akit szimpinek találsz. Beszélgess vele többet, aztán eldől, hogy illetek-e egymáshoz, vagy sem.
tegnap 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!