Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szeretnék megismerni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék megismerni egy fiút, lehet hogy hülyeségnek hangzik de szerintem tetszik nekem,és egy évvel idősebb nálam. Tudom hogy melyik osztályba jár de nem tudom a nevét és amikor látom mindig a barátaival van. Hogyan ismerjem meg?

Figyelt kérdés

nov. 5. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Kérdezz meg valakit, aki tudja a nevét, vagy lesd meg a nevét a füzetből, névsorból vagy kérdezd meg egy tanártól.

Onnan meg közösségi médiában kikeresed és ráírsz.

Persze, az egyszerűbb része az, hogy oda mész és beszélsz vele.

nov. 6. 10:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem ismerek olyat aki ismeri.
nov. 6. 12:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Egy osztálytársa nevét sem tudod? Mert ha igen facebookon megnézed az ő ismerőseit és ennyi. Vagy menj be az ő termükbe hátha találsz vmit.

Amúgy pár sulinak még fent van,az hogy éppen kik járnak oda osztályonként.

nov. 6. 14:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom az osztálytársai nevét mert egyel fölöttem jár éd nem tudom a termüket se sajnos.
nov. 6. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Nehéz ez a szerelem. Velem is volt ugyanígy csak Ő alattam járt eggyel és sajnos nem lett belőle semmi épp ez miatt.
nov. 6. 22:43
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Nyomi vagy. Ugyhogy a válasz: SEHOGY!
nov. 17. 13:40
 7/7 A kérdező kommentje:
#6 nemrég chateltem vele szóval nincs igazad. És ha csak negatív választ tudsz mondani akkor kérlek ne válszolj.
nov. 17. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!