Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mit jelent?????
Figyelt kérdés
Szóval idén kezdtem gimibe és 2. vagy 3. héten volt egy nagyon hosszú szemezésem egy sráccal, de olyan,hogy én mentem le a lépcsőn ő pedig jött szembe és szemeztünk én elnéztem majd vissza és még akkor is szemeztünk.És ezután volt nagyon nagyon sok alkalom amikor szemeztünk és voltak olyanok is amikor a folyosó végén álltam és vagy 10szer nézett oda.De már pár hete egyáltalán nem szemeztünk meg semmi nem volt.És igazából mostanában ezen kattogok, hogy ez mi lehetett, hogy megtetszhettem neki??Mert ő egy évvel idősebb és szerintem tök jól néz ki én hát pedig nem tudom egyáltalán nem nézek ki jól szerintem.És ez így mi volt, mert most igazából kíváncsi vagyok, hogy lesz e valami vagy sem.De ez az egész mit jelent? Meg ha következőre szemezünk mit csináljak?okt. 28. 21:26
1/2 anonim válasza:
Ne csinálj semmit. Ha nem szólít le hagyjad. Nézelődni bárki tudd.
2/2 anonim válasza:
Miért kellene megvárni, hogy leszólítson? 1-es, sajnos a lányok döntő része jóformán már tolakodásnak veszi, nemhogy a leszólítást, de már a mosolyt is. Kérdező, kell a fiúnak a bátorítás, kezdj el beszélni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!