Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tini lanyok, nektek miota...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lanyok, nektek miota nincs pasitok?

Figyelt kérdés
Kerlek irjatok meg azt is mennyi idösek vagytok.
okt. 9. 17:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
23%

3

Akkor meg nem kell rinyálni utána a neten, hogy nincs.

okt. 10. 14:56
 12/21 anonim ***** válasza:
80%

Nem rinyálok. Egy kérdére válaszoltam 🤷‍♀️

okt. 10. 16:14
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt még pacsiii🖐️
dec. 4. 16:56
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen volt az első (semmi komoly nem történt egyébként)

Azóta 19 vagyok s nincs, de nem is akarok. Sokkal jobb szinglinek lenni.

dec. 4. 18:01
 15/21 anonim válasza:
6%
14-es, a szingliség nem vezet ahhoz, hogy az életed a saját útján menjen - egy nő általában feleség és anya legyen. Ha erről valaki lemond, azt speciális okból teszi (szerzetesség és/vagy szeretetszolgélat, egészságügyi ok, stb.), vagy van, akinek nem sikerül - de olyat ne mondjunk már, hogy jobb szinglinek lenni. A szingliség 19 évesen még jó, ráérsz még a kapcsolatra, a szex pedig házasság előtt bűn, azzal várd meg a házasságot. De olyan nincs, hogy a szingliség jobb lenne. Az van, hogy aki 19, az még évekig ráér párkapcsolatra.
dec. 5. 09:48
 16/21 anonim válasza:
0%
9-es! Mert, mi bajod van a privikkel? Nem csak vadállatok priviznek! Ha nem tetszik, ne legyél itt - ne írj ki semmit! Vannak noprmális privizők is!
dec. 5. 12:30
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom 15-ös XD

Te milyen elavult felfogással rendelkezel? Ha valaki nem vállal gyereket, az csak apáca lehet vagy szerzetes? XD Azt hiszem értem ám, egy nő dolga, hogy gyereket szüljön, háztartást vigyen, meg lesse a dolgos férje kívánságait. Azt hiszem pár száz évvel mi már előrébb tartunk.

Tudod nem kerül pokolra az, aki nem vállal gyereket saját elhatározásból, vagy éppen a karrierjére koncentrál, párkapcsolat helyett. Bizony marha szar érzés kiszolgáltatottnak lenni, de ezt honnan is tudhatnád.

Úgyhogy azt gondolom jogtalanul nem kell kioktatni a másikat, pláne, ha nevetséges középkori felfogással rendelkezel. Bár gondolom ezek alapján én is félig már én is a pokol tüzén égek éppen, mert "Jézussal" kezdtem az írásom. Ugye ugye az a fránya tíz parancsolat XD

dec. 5. 16:53
 18/21 A kérdező kommentje:
De egy büdös marha vagy 15 ös.
dec. 5. 22:12
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Ide figyelj, 17 es! Fogd vvisszaagad, de nagyon es a szent dolgokat tartsd tiszteletben! Felnőtt ferfi vagyok és nehogy már te oktass ki... Van az életnek es a kapcsolatnak Teremtőnk által alkotott rendje. A bűneiért bocsánatot kér egy házas, egy szingli, egy pap es szerzetes is. De a házasságon kívüli szex bűn, normális ésszel fel lehet fogni, nagyon nézz magadba...
dec. 14. 15:09
 20/21 A kérdező kommentje:

Nem vagy te normalis 19-es, miota lenne bün a hazassag elötti szex??

Meg egeszseges is.

Ilyen beteg felfogassal ne szaporodj.

Neked kene nagyon magadba nezni.

Meg ilyet ir teremtönk 😂🤣🤣

Szakadon a teremtödön, majd ha bajban leszel, akkor is kerd a segitseget te elmebeteg 😂

Elvakult fanatikus mesehivö bolond vagy!

dec. 15. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!