Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lanyok, nektek miota nincs pasitok?
3
Akkor meg nem kell rinyálni utána a neten, hogy nincs.
Nem rinyálok. Egy kérdére válaszoltam 🤷♀️
14 évesen volt az első (semmi komoly nem történt egyébként)
Azóta 19 vagyok s nincs, de nem is akarok. Sokkal jobb szinglinek lenni.
Jézusom 15-ös XD
Te milyen elavult felfogással rendelkezel? Ha valaki nem vállal gyereket, az csak apáca lehet vagy szerzetes? XD Azt hiszem értem ám, egy nő dolga, hogy gyereket szüljön, háztartást vigyen, meg lesse a dolgos férje kívánságait. Azt hiszem pár száz évvel mi már előrébb tartunk.
Tudod nem kerül pokolra az, aki nem vállal gyereket saját elhatározásból, vagy éppen a karrierjére koncentrál, párkapcsolat helyett. Bizony marha szar érzés kiszolgáltatottnak lenni, de ezt honnan is tudhatnád.
Úgyhogy azt gondolom jogtalanul nem kell kioktatni a másikat, pláne, ha nevetséges középkori felfogással rendelkezel. Bár gondolom ezek alapján én is félig már én is a pokol tüzén égek éppen, mert "Jézussal" kezdtem az írásom. Ugye ugye az a fránya tíz parancsolat XD
Nem vagy te normalis 19-es, miota lenne bün a hazassag elötti szex??
Meg egeszseges is.
Ilyen beteg felfogassal ne szaporodj.
Neked kene nagyon magadba nezni.
Meg ilyet ir teremtönk 😂🤣🤣
Szakadon a teremtödön, majd ha bajban leszel, akkor is kerd a segitseget te elmebeteg 😂
Elvakult fanatikus mesehivö bolond vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!