Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt? Anotalkon beszélgettem egy 17 éves lánnyal, én 19 vagyok
Figyelt kérdés
Szóval kb 20 perce beszéltem anotalkon egy 17 lánnyol kb 10 percig érdekes témákról és megkérdezte a nevem, amikor meg válaszoltam annyit írt, hogy ja persze én meg aranyhaj vagyok és kilépett. Nem is értem, hogy mi történt de szeretném megtalálni, ha esetleg olvasod ezt kérlek írj, kösziaug. 26. 00:54
11/14 anonim válasza:
akkor kellett volna új beszélgetést keresni, akkor talán újra bedobta volna. így nincs sok lehetőség, hogy megtalálod, kivéve, ha ő is esetleg nézi a gyakorikérdéseket, vagy esetleg máskor is egy időbe lesztek fent.
12/14 anonim válasza:
Működik még az anotalk? Akárhányszor megyek fel az elmúlt másfél évben, senkit sem ad ki :/
13/14 anonim válasza:
Működik ha meg aktuális a kérdésed.
Leginkább mostmár meleg avagy "bi" fiúk vannak az oldalon. Én 16 éves kort állítok be, napközben sűrven bedob lányokat akikkel amúgy tök jól elbeszelgetek és eljutunk instára de ott halott ügy mivel elég fiatalak.
Leginkább az ilyen fent említett urakat a "Mindegy milyen partnert keresel" kategóriában találod meg.
Én jót szórakozok rajtuk, hogy a gyerek 14 éves, de már passzív biszexuális aki még nem dugott de nagyon szeretné ha találkozhatna valakivel és leszophatná őt xd
14/14 anonim válasza:
Ha ilyen bunkó akkor mit akarsz tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!