Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, nektek számít ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MNorbi99 kérdése:

Csajok, nektek számít ha a pasinak jó kocsija van?

Figyelt kérdés

Csak szimplán kiváncsiságból kérdezem, illetve milyen fajta Autó imponál nektek inkább egy 25 éves srácnál? Sportos, Terepjáró, elegáns? Ha megláttok egy pasit kiszállni egy sportosabb autóból akkor a kocsit vagy a pasit nézitek meg inkább?

[link]

[link]

Ha számit is, melyiket tartjátok szebbnek, vonzónak. (nem az én autóm mielőtt valaki azt hiszi dicsekedni jöttem.)

júl. 28. 14:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem számít. Az a lényeg, hogy biztonságos legyen.
júl. 28. 15:04
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Amelyik csajnak az számít, milyen autóval jár egy pasi, annak valószínűleg a pénztárca vastagsága az első szempont nem pedig az, hogy milyen ember vagy.
júl. 28. 15:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem várnám el, hogy legyen autója, mivel nekem van.
júl. 28. 15:29
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem, csak az számít, hogy nyáron menjen a klíma, télen pedig a fűtés.
júl. 28. 16:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Életem szerelmének egyáltalán nem volt autója 30+ éves koráig.
júl. 28. 16:28
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Remélem 25 évesen csak kategóriát tévesztettél és nem a tinilányokat akarod vele felszedni.
júl. 28. 16:32
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem akarok felszedni senkit :).

Amúgy igen elnéztem a kategóriát...Ha nem szólsz észre se veszem.

júl. 28. 16:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Van, akinek számít, de azokat a csajokat érdemes elkerülni, bármennyire is jól néznek ki.
júl. 28. 17:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel. Az auto csak csak egy használati tárgy. Egyedül a felszínes embereket érdekli
júl. 28. 19:32
 10/11 anonim válasza:
56%
Nem erdekel. Az a lényeg h jól nézzen ki és nagy farka legyen ennyi
júl. 31. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!