Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MNorbi99 kérdése:
Csajok, nektek számít ha a pasinak jó kocsija van?
Figyelt kérdés
Csak szimplán kiváncsiságból kérdezem, illetve milyen fajta Autó imponál nektek inkább egy 25 éves srácnál? Sportos, Terepjáró, elegáns? Ha megláttok egy pasit kiszállni egy sportosabb autóból akkor a kocsit vagy a pasit nézitek meg inkább?
Ha számit is, melyiket tartjátok szebbnek, vonzónak. (nem az én autóm mielőtt valaki azt hiszi dicsekedni jöttem.)
júl. 28. 14:58
1/11 anonim válasza:
Nem számít. Az a lényeg, hogy biztonságos legyen.
2/11 anonim válasza:
Amelyik csajnak az számít, milyen autóval jár egy pasi, annak valószínűleg a pénztárca vastagsága az első szempont nem pedig az, hogy milyen ember vagy.
3/11 anonim válasza:
Nem várnám el, hogy legyen autója, mivel nekem van.
4/11 anonim válasza:
Nem, csak az számít, hogy nyáron menjen a klíma, télen pedig a fűtés.
5/11 anonim válasza:
Nem. Életem szerelmének egyáltalán nem volt autója 30+ éves koráig.
6/11 anonim válasza:
Remélem 25 évesen csak kategóriát tévesztettél és nem a tinilányokat akarod vele felszedni.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem akarok felszedni senkit :).
Amúgy igen elnéztem a kategóriát...Ha nem szólsz észre se veszem.
júl. 28. 16:39
8/11 anonim válasza:
Van, akinek számít, de azokat a csajokat érdemes elkerülni, bármennyire is jól néznek ki.
9/11 anonim válasza:
Nem érdekel. Az auto csak csak egy használati tárgy. Egyedül a felszínes embereket érdekli
10/11 anonim válasza:
Nem erdekel. Az a lényeg h jól nézzen ki és nagy farka legyen ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!