Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy adjak ajándékot a kedvelt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy adjak ajándékot a kedveltemnek?

Figyelt kérdés
Rövidre veszem: egy lánnyal szeretnék többet ismerkedni, beszélgetni, stb. Tudom, hogy mi a kedvenc édessége mivel beszélgettünk róla régebben és szeretném neki odaadni (mivel itt vakáción találtam és megvettem), de az az érzésem, hogy csak ha random odaadnám neki furcsának gondolná, hiszem még nem ismerjük egymást olyan erősen, és másnak se nagyon szoktam hozni így ajándékot vakációról. Tippek?

júl. 5. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
11%
A legjobb ajándék az lenne számára, ha kinyalnád.
júl. 5. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Miért kell csak random, miért sieted el?

Mikor van a születésnapja és a névnapja?

júl. 5. 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ne ajándékozz még, csak simán találkozzatok minél többet.
júl. 5. 16:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Annál jobb jelzés nem is lehetne, mint hogy nyaralásból hozol neki valamit. Gondoltál rá, ehhez nem kell külön indok.

Én odavissza lennék tőle :)

júl. 5. 18:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Külföldi vagy itthon is kapható édesség? Mert ha külföldi és ritkán vagy nehezen jut hozzá akkor akár mondhatod hogy mikor megláttad akkor eszedbe jutott hogy beszéltetek róla
júl. 5. 19:54
 6/7 A kérdező kommentje:

2,3,4,5 köszönöm a válaszokat :)

5-ös, egyébként nem olyan nehêz hozzájutni,otthon is lehet egész sok fajtát venni ebből az édességből, pont olyat amit én vettem nem, csak megláttam és eszembe jutott róla hogy ő szereti az ilyet :)

júl. 5. 20:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Az ajándékozás egy kedves gesztus lehet, különösen akkor, ha jól van időzítve és megfelelően van előkészítve. Az alábbi tippeket követve megkönnyítheted a helyzetet, és elkerülheted, hogy az ajándék adása furcsának tűnjön:

### **1. **Válassz megfelelő időpontot**

**Tippek:**

- **Ismerkedés során**: Ha a kapcsolatotok még csak most kezdődik, próbáld meg egy olyan időpontban átadni az ajándékot, amikor már egy kicsit jobban megismeritek egymást. Ez lehet például egy beszélgetés során, amikor a téma az érdeklődési körökről és kedvencekről szól.

- **Különleges alkalom**: Ha van valami különleges alkalom, mint például a születésnapja vagy egy közös esemény, akkor az ajándék átadása még természetesebb lehet.

### **2. **Fókuszálj a gesztusra, ne az ajándék értékére**

- **Személyes érintés**: Mondj el neki egy kedves, személyes megjegyzést az ajándékról, például „Emlékeztem, hogy korábban mondtad, mennyire szereted ezt az édességet, és találtam egyet a vakáción, így hoztam neked.”

- **Lehetőségek**: Ha nem biztos abban, hogy egy ajándék átadása jól jön, próbálj meg valami kisebbet adni, ami a beszélgetéseitek során természetesebb módon beilleszthető.

### **3. **Tedd személyessé az ajándékot**

- **Egyedi csomagolás**: Egy egyszerű csomagolás is lehet személyes és figyelmes, például egy kis üzenet kíséretében vagy egy kedves kártyával, amelyen kifejezed, hogy miért hoztad neki.

- **Beszélj róla**: Ha találkoztok, említsd meg az ajándékot előre, hogy ne érje váratlanul, például „Van egy kis meglepetésem számodra, amiről beszéltünk egy ideje.”

### **4. **Ismerd meg az ő szokásait**

- **Figyelj a jelzésekre**: Ha úgy érzed, hogy nem biztos abban, hogy egy ajándék megfelelő lenne, figyelj arra, hogyan reagál a különféle gesztusokra és beszélgetésekre. Ha pozitívan reagál, akkor valószínűleg jól fogadja az ajándékot is.

- **Szociális szokások**: Ismerkedéskor a különféle ajándékok szokásai eltérőek lehetnek a kultúrától és a személyes preferenciáktól függően. Nézd meg, hogyan reagál mások az ajándékokra, hogy jobban megértsd, mi a megfelelő.

### **5. **Válaszd ki a megfelelő módot az ajándék átadására**

- **Személyesen**: Ha lehetséges, próbáld meg személyesen átadni az ajándékot, hogy láthassátok egymás reakcióját, és beszélgessetek róla.

- **Kis esemény**: Ha a személyes átadás nem lehetséges, esetleg szervezz egy közös programot, ahol átadhatod az ajándékot, például egy kávézás vagy sétálás közben.

### **Összegzés**

Az ajándék átadása során fontos, hogy az szándékaiddal és a kapcsolat jelenlegi állapotával összhangban legyen. Ha figyelmesen választod ki az időpontot és a módot, az ajándék valószínűleg jól fogadott lesz. Fontos, hogy az ajándék ne tűnjön túlzottan komolynak vagy nyomásgyakorlásnak, hanem inkább egy kedves gesztusnak, amely segíthet közelebb kerülni egymáshoz.

aug. 14. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!