Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy rendes pasit?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és ha őszintén, nyitottan válaszolok vagy beszélek a szexualitásról akkor a pasik elmenekülnek, ghostolnak.
Velem van a baj?
máj. 30. 08:02
1/16 anonim válasza:
Szerintem nem. Én meg pont, hogy azt tapasztalom, hogy a legtöbb lány nem szeret- vagy csak nem mer- a szexről beszélni, pedig szerintem egy fontos téma isnerkedéskor ez is.
2/16 anonim válasza:
Az őszinteséget sose díjazták a fiúk. Én igen, ezért nehezen találtam barátnőt, de végül összejött. Igaz nem 17, de nem is 20 évesen. Szóval türelem, nem vagy lemaradva semmiről. Ne szaladj bele egy kapcsolatba csak azért, hogy legyen. Az igazit lassan találod meg, de annál jobb lesz utána.
3/16 anonim válasza:
Érdekesnek találom ezt. Szerintem meg csak azokat veszed észre akik még fejben óvodások és "jújj szex, undi, vicces" szinten vannak. Korosztálytól függetlenül 14 éves kortól mindenhol vannak ilyenek mint a hangyák. Szóval én ezt nem hiszem el, hogy nem találsz, inkább csak nem akarod észre venni, hogy értetlenkedj.
5/16 anonim válasza:
Lehet csak szimplán nem tetszettél nekik.
7/16 anonim válasza:
Szerintem én pont veled beszéltem itt, ha egy másik kérdést is te írtál ki. Ha ez igaz, akkor pont, hogy te ghostoltál engem 😭
9/16 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__tarskere..
Ez ugyanaz a csaj, csak más fogalmazással.
10/16 anonim válasza:
Igy van, es nagy valoszinuseggel kamus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!