Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova és hogyan tovább közel 18 éves fiúként? Többi lent
Egy ideje elkeztem jobban keresni barátnőt, mert már elkeztem ráunni a szingliség adatta "egyedüllét" előnyökre és már szeretném folytatni az életemet egy partnerrel.
Viszont ahol elakadtam az a következők:
-Introvertáltabb beállítottságú, de szociális vagyok és ezen már fejlesztem magam egy ideje, hogy mégjobb legyek ezügyben
-Introvertálstágból adódóan hajlamos vagyok rástresszelni az idegenekket való kommunkációra, de ezen is fejlesztettem és fejlesztem magam viszont még okoz gondot észrevehetőbben számomra habár már nem látszódik rajtam.
Ezek miatt az utcán való leszólítás nehézkesen megy ilyen céllal. A boltban és eltévedés esetén való segítség kérése/adása viszonylag jól megy ennek ellenére.
Online is fent vagyok ilyen célra is létrehozott appokon, de az online távkapcsolat nem nekem való és nem a legaktívabbak az emberek.
Bocsánat ha fontoskodóbbra sikerült írnom, ígérem a való életben nem vagyok az. Érdeklődési köröm nagy
Hogyan tudnék leszólításosabban az untcán introvertáltabb beállítottsággal ha már megvannak hozzá a szociális készségeim, de izgulok miatta?
1-es
Köszönöm.
3-as
Ebben az esetben remélem neked is segíteni fog ez a kérdés.
5-ös
Köszi. Azért nem szeretnék egyből kamuzással kezdeni, de ha azzal is kezdek akkor valami hihetővel kezdenék.
Ilyen célú megszólításra van valami szöveges ötleted esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!