Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelent ha szinte mindig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha szinte mindig én írok rá? Többi lent

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem, jelenleg az idő nagyrészében csak online tudunk beszélgetni.

Ha én írok rá, akkor (véleményem szerint) tök jól elbeszélgetünk, nem tőmondatokban hanem részletesen válaszol, visszakerdez stb. Azonban ha nem írok rá, akkor csak napokkal később ír rám hogy mizu.

Tehát az esetek 90%ában én írok rá, de akkor jól elvagyunk, nem érzem h le akarna rázni. Szerintetek ez miért lehet?

Köszi előre is a válaszokat, tanácsokat

17F

febr. 2. 09:23
1 2
 11/11 anonim válasza:

Hát én nő vagyok, de én se szeretek ráírkálni senkire.

Egyszerűen csak azért mert nem akarom hogy azt higgye hogy én futok utána. De az nem jelenti azt hogy nem várom hogy rám írjon.

Nem tudom, hülyeség ez, rosszul gondolom?

febr. 14. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!