Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszek senkinek? 18/L
Figyelt kérdés
Nem értem miért vagyok ilyen szerencsétlen, de sosem kellettem senkinek. 153cm vagyok, sportos alkatú, hosszú és barna a hajam. Szóval a kinézetem átlagos. Picit vissza húzódó vagyok. Nem sminkelek, nem veszek fel pl haspólót és olyan darabokat amik kihívóak. Nem értem mi lehet a probléma.jan. 23. 19:42
1/19 anonim válasza:
Mert ilyen korban a fiúk a külsőségekre mennek. A legtöbbüknek a hosszú, szőke haj, kék szem, nagy mell és fenék kombó kell. Vannak kivételek, de kevés. De nem baj ha 18 évesen nincs senkid, majd 20, 21 évesen lesz, az nem késő.
3/19 anonim válasza:
Az, hogy rejtőzködsz.
Meg kell mutatni, hogy nyitott vagy az ismerkedésre.
5/19 anonim válasza:
Átlagos vagy, visszahuzodo, nem veszel fel semmi olyat ami kicsit is felkeltene a fiuk figyelmet..van még kérdés?
6/19 anonim válasza:
nem kell sietni.
Ha sietsz, nyomulsz valakire, abból tuti nem lesz komoly kapcsolat, sőt szex után otthagyhat a francba.
Érdemes elolvasni a kérdéseket és a válaszokat. Szerezz kicsit tapasztalatot.
7/19 anonim válasza:
Nekem a leírásod alapján tetszel, szóval igazából nem tudom, miért nem közelednek a fiúk feléd.
8/19 anonim válasza:
Sminkelj, járj haspólóban nyáron, és biztos fel fognak figyelni rád. Esetleg még rakj ki ilyen képeket instára.
9/19 anonim válasza:
"Picit vissza húzódó vagyok."
Ez. Ha nincs önbizalmad, az kívülről is látszik és taszító. A magasságoddal megbékéltél, vagy hátránynak érzed, hogy ekkora vagy?
10/19 anonim válasza:
Alapvetően a kinézeteddel nincs baj, sőr sokaknak be is jön szerintem ez.
Ahogy előttem is mondták, főleg azzal van a probléma hogy láthatatlan vagy, nem vesznek észre, vagy ha észre is vesznek megközelíthetlennek nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!