Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok ha egy srácnak 20 évesen nem volt még barátnője?
"csak a legtöbb fiú az ebben a korban"
Miért?
Mi más lehetne?
Mit tudna mást adni, vagy miért köteleződne el, miközben az egész világ változik, te is, ő is plusz nincs semmi közös amit elértetek és amit óvni vagy becsülni lehetne, ráadásul még célokat sem tűztetek ki, vagy azok is elérhetetkenek lennének, ha kitűztétek volna! Akkor mi maradna más?
Viszont hahó! A semminél még az is jobb, mint csak nyáladzani valami "karakterre" meg csigán csúszni hazáig egyedül...
A legtöbb csaj mindíg ezzel jön, hogy, hogy "elegem van a fuckboyokból" aztán közbe egy rakás pótcselekvéssel kompenzálnak!
- teszik veszik magukat a kozmetikumokkal, ruhákkal
- elképzelt karakterekkel élnek fejben, vagy sorozatfüggők, könyvfüggők.
- táska vagy kutya/macska bolondok.
- Életmód meg jóga bolondok.
És még sok más amiben a kielégülésüket keresik, miközben saját magukat falazzák és skatulyázzák be, miközben a társadalom csak legyint rájuk, hogy na egy "újabb tégla a falban".
Csakhogy ezzel a zenei hasonlattal éljek...
25 éves voltam Fiúként mikor összejöttem egy csajjal.
És nem akadt ki a csaj rajta,hogy ő az első nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!