Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mit szólnátok ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok ha egy srácnak 20 évesen nem volt még barátnője?

Figyelt kérdés
Érdekelne a véleményetek, mit gondoltok egy ilyen srácról ha ez kiderül.
2023. dec. 24. 17:07
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
21%
Akkor már nekem is lehet ismerkedéshez privit dobni, hátha kellek, ha a kérdést kiírója nem vállalhatatlan. :D
jún. 10. 21:13
 32/42 anonim ***** válasza:
34%
A komoly az mit jelent? Gumi nélkül?
jún. 11. 11:23
 33/42 anonim válasza:
0%
eléggé csodálkoznék, de nem zavarna különösebben
jún. 11. 18:41
 34/42 anonim ***** válasza:
91%

"csak a legtöbb fiú az ebben a korban"

Miért?

Mi más lehetne?

Mit tudna mást adni, vagy miért köteleződne el, miközben az egész világ változik, te is, ő is plusz nincs semmi közös amit elértetek és amit óvni vagy becsülni lehetne, ráadásul még célokat sem tűztetek ki, vagy azok is elérhetetkenek lennének, ha kitűztétek volna! Akkor mi maradna más?

Viszont hahó! A semminél még az is jobb, mint csak nyáladzani valami "karakterre" meg csigán csúszni hazáig egyedül...

jún. 12. 08:23
 35/42 anonim ***** válasza:
23%

A legtöbb csaj mindíg ezzel jön, hogy, hogy "elegem van a fuckboyokból" aztán közbe egy rakás pótcselekvéssel kompenzálnak!

- teszik veszik magukat a kozmetikumokkal, ruhákkal

- elképzelt karakterekkel élnek fejben, vagy sorozatfüggők, könyvfüggők.

- táska vagy kutya/macska bolondok.

- Életmód meg jóga bolondok.

És még sok más amiben a kielégülésüket keresik, miközben saját magukat falazzák és skatulyázzák be, miközben a társadalom csak legyint rájuk, hogy na egy "újabb tégla a falban".

Csakhogy ezzel a zenei hasonlattal éljek...

jún. 12. 08:32
 36/42 anonim ***** válasza:
30%
Aztán az egész éves nemi életük kimerül valami műanyagdarabbal, vagy hogy a kedvenc karakterükre flesselnek nőgyógyászati vizsgálat közbe...
jún. 12. 08:35
 37/42 anonim válasza:
100%

25 éves voltam Fiúként mikor összejöttem egy csajjal.

És nem akadt ki a csaj rajta,hogy ő az első nekem.

aug. 9. 23:11
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
igazabol semmit. ha eddig nem talalt olyat aki szimpatikus lett volna. megertem. nincs vele semmi baj szerintem.
aug. 10. 00:47
 39/42 anonim ***** válasza:
Most már a tiktokkultúra meg egyéb szutyokságok erős elterjedése miatt sajnos Magyarországon nagyon gyakori, hogy ezért lenéznek embereket vagy csak simán taszító creepnek tartanak fiúk is, lányok is.
aug. 30. 10:49
 40/42 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen ez nem gáz.
okt. 4. 13:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!