Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz 2023-ban egy rendes párkapcsolatot kialakítani? vagy találni egy rendes fiút 16 fölött aki nem csak megdugni akar?
Mert a tinik többsége a legjobbat akarja magának. A kevés kivétel azokból áll, akik korábban felismerik, hogy a kinézet nem minden, viszont ez a kevés kivétel nem nagyon tudja meggyőzni az átlagot.
Azzal pedig sajnos együtt kell élned, hogy amennyiben jó csaj vagy, kb. minden srác meg akar majd dugni. A váratás egészen hatékony taktika ellenük.
"Én házassagig várok"
Ez már tényleg a ló túloldala. Ettől függetlenül szíved joga várni vele, csak ez így kissé árnyalja a "mindenki csak dugni akar" kijelentésedet. Attól mert az embereknek általában a szex hozzátartozik a párkapcsolathoz (és itt most nem arra gondolok hogy 1 nap után ágyba kell bújni), még nem jelenti azt hogy pusztán arra kellenél nekik. Magamból kiindulva, én is vágyom egy komoly kapcsolatra, de tudom hogy nem működne ha házasságig kéne várni az intim dolgokkal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!