Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám leszólítani a csajt?
Nos a helyzetem az, hogy eléggé megtetszett egy csaj a suliból és nagyon szívesen leszólítanám valamikor suli után.
A probléma az, hogy nem egyedül megy egészen hazáig, hanem végig a barátnőjével (igen, követtem hazáig őt, hisz azt akarom hogy egyedül legyen amikor leszólítom). Ez igenis probléma számomra.
Mit javasoltok hogyan tudnám megoldani a helyezetet. Van néhány ötletem de nem tudom jók-e.
Köszönöm ha segítetek.
“Kezét csókolom, Kisasszony! Engedje meg, hogy bemutatkozzam. Szabó Norbert a 4.b-ből. Szabadna a kedves nevét? Hetek óta figyelem bájos, csinos kegyedet, amint a szünetben sétál, és váltig törtem a fejem, hogy hogyan szólítsam meg, ha nem sérteném.
Remélhetek tanítás után egy órácskát a közeli kávézóban? Boldogan várnám magácskát az iskola kijáratánál.”
😁🌷
Miért emelted ki a kérdést? Szerintem feljebb egész jó válaszok vannak. Ha egyik se tetszik mond meg, hogy melyikkel mi a baj, úgy talán hasznosabb tanácsokat tudnánk adni.
Egyáltalán azóta próbáltál valamit kezdeni a helyzettel?
"Van néhány ötletem de nem tudom jók-e." Ha leírod, tudnánk rá reflektálni. Így ne várj csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!