Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki 20 évesen szűznek lenni?
Nemrég vesztettem el 23 évesen.
Én is 19-20 éves koromban jöttem rá, hogy le vagyok maradva és ismerkednem kéne, de ez egy hosszú út...
A nagy felismerés után még vagy 2 évig jártam terápiára, illetve 1-2 éve építgetem a baráti körömet, ismerkedem. És csak most jutottam el odáig, hogy el is veszítsem. A lánnyal sajnos végülis szakítottunk, nem illettünk össze sajnos. Sebaj, most gyakorlom tovább az élőben ismerkedést, leszólítást.
Hosszú út áll előtted, de mindenképpen érdemes belevágni egy terápiába, illetve az ismerkedésbe! Az a baj, hogy mindketten kb 4-5 év tapasztalatát hagytuk ki, nem ismerkedtünk tinikorunkban (eleget). Ezt nem lehet csak úgy megsürgetni, idő kell, míg utoléred a korosztályodat. Persze elmehetsz prostihoz, attól még fejben szűz maradsz. Mert nem hódítottál, nem fektettél meg egy lányt, csak egy szolgáltatást vásároltál.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!