Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem lesz kapcsolatom?
velem is volt hasonló helyzet hogy valakivel nem jártunk és nehéz volt elfelejteni nagyon, de mikor sikerült elfogani és elengedni az nagyon jól esett(írtam egy levelet hozzá és utána kidobtam)
ez teljesen normális, hogy nem tudtad elsőre hogy többet szeretnél mert ezt nem mindig tudja az ember
amíg őt nem felejted el addig nem fog más jönni
és a legeslegfontosabb hogy először magadat szeretsd és fogadd el mert a te boldogságodért senki nem felelős
hidd el hogyha elfogadod magad, elfelejted vagy inkább elengeded a csávót és lenyugszol akkor jönni fog valaki
legtöbbször akkor, amikor az ember nem számít rá
valószínűleg ennek így kellett lennie, hogy a sráccal nem lett semmi, de fog jönni valaki más akivel majd megtalálod a hangot és aki szeretni fog
hidd el mindenkinek van egy másik fele
kicsit nyugodj le, csinálj valamit amit szeretsz, egyél, foglalkozz kicsit a belső békéddel és ne görcsölj rá
Nem
Tudom hogy hány eves vagy de biztos 20 alatt nincs veszve semmi kesobb biztos lesz pasid ne aggódj nem vagy lekésve semmiről🙂 majd mas tarsosagba biztos lesznek pasik vagy ha elharsz szorakozni🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!