Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a fiúk velem?
Tetszel nekik, de nincs elég önbizalmuk, hogy megszólítsanak.
Egyébként az írási stílusodból arra következtetek, hogy neked próbáltam elmagyarázni régebben, hogy legszebb csajokat sok srác miért csak lefektetni akarja.
Első válaszoló leszűrted a lényeget. El lehet olvasni, de akkor legalább ne írj te is helyesírási hibával, már ha ezért szólsz be.
A dudálás parasztság, általába nálad jóval idősebb emberek vezetik le a frusztráciojukat. Szerintem szánalmas, de sajnos nem lehet vele nagyon mit kezdeni.
Azért mert félnek. Attól hogyha bármit elrontanak kínos lesz nekik. Általába manapság az emberek vagy ismerősökön keresztül, vagy közegbe (pl suli, edzes, munkahely) ismerkednek. Nem ismernek téged, és igy kivülről elérhetetlennek tűnsz. Nem tudom hány éves vagy te/ők, de minél idősebbek annál tapasztaltabbak, és jobban mernek kezdeményezni.
Mit tehetsz? Tudod bátorítani őket ha tartod a szemkontaktust, rájuk mosolyogsz. Aztán te is elnézhetsz, és ezzel összekavarod őket. Nyugodtan próbáld ki mi működik. Ha úgy érzed te is kezdeményezhetsz.
Sok sikert🔨
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!