Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okozza azt, hogy annyi srác nem talál magának barátnőt vagy bármilyen kapcsolati formát?
Jó magam single(remélem ezt nem csak nőkre mondják) kollégista vagyok és mivel folyton azt látom, hogy mennyi talán nem épp Adonisz de potenciállal rendelkező srác nem képes egy kapcsolatot se találni.
Mit gondoltok mi az a tulajdonság vagy tulajdonság csokor ami eltaszítja vagy éppen közelebb visz egy tinédzser srácot a csajokhoz?
Persze én is hallotam a 20%-80% os elméletről (miszerint a csajok 80%-a a srácok 20%-ára utazik és a maradék 80% srác között oszlik el a csajok 20%-a.) és társairól de én hiszek abban, hogy ennél komolyabbnak kell lenniük az embereknek még ha csak tinédzserek is.
Válaszokat előre is köszi!
17/F
"80%ba el vannak utasítva"
Vagy 98%
A férfiak gépek, nincs lelkük, tehát bármilyen goromba lehetsz velük.
Vagy mégsem?
Sokaknak nincs kapcsolata ebben a korosztályban, amivel semmi probléma nincsen, manapság egyre jobban kitolódnak ezek a dolgok, többen koncentrálnak saját magukra.
Nekem pl. 22 évesen volt az első párkapcsolatom és különösebb probléma nincsen sem a kinézetemmel, sem a belső értékeimmel, szimplán ekkor találtam valaki olyat akivel szívesen lennék kapcsolatban.
Illetve nőként én nagyon sokszor kezdeményezek ha valaki megtetszik vagy szimpatikus, viszont néha ahogy fentebb említették muszáj kicsit bunkóban vissza utasítani egy-egy srácot, mert a normális NEM-ből nagyon sokan nem értenek sajnos.
Ui.: Illetve általában a fiúknak/férfiaknak más a meglátása arról, hogy mi egy Adonisz, mint egy nőnek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!