Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Andrea910 kérdése:
Fiúk !Mi a véleményetek arról ,ha egy lány Only Fans-ezik?
Figyelt kérdés
Elmennétek,vele randizni ?Vagy nem zavarna titeket ?2023. szept. 3. 15:11
11/24 anonim válasza:
Nem érdekel ki mivel keresi a kenyerét, de szerintem engem zavarna. Persze ki tudja, lehet ha volnának érzéseim iránta, akkor változna a hozzáállásom is.
12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ .
2023. szept. 3. 20:51
13/24 anonim válasza:
Hát ribóka. Legyen inkább modell, üljön aktot művészeknek, de ne khurvuljon.
14/24 anonim válasza:
Tök jó, hogy egy szubjektív vélemény kifejtős kérdésnél lepontozzuk azt, aki nem a saját véleményünkkel azonosat ír. Sok értelme van.:D
15/24 anonim válasza:
Nekem vonzó az, ha egy lány sok mindenben kipróbálja magát, akár az OnlyFans-en is. Nem szégyellős, büszke a testére, bátran vetkőzik..., és még pénz is keres vele. Pozitív visszajelzést kap, amitől tovább nő az önbizalma.
17/24 anonim válasza:
15ös, nekem pont ezeknek az ellenkezője szimpatikus egy lányban.
18/24 anonim válasza:
Tini lany kameras
Qurvas oldalon fent van? Az buncselekmeny.
19/24 anonim válasza:
Beszállnék a buliba és feleznénk! :)
20/24 anonim válasza:
Aki azon a oldalon szerepel bármilyen képpel az egy kur.a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!