Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok/ nők miért nem keresnek komoly kapcsolatot?
Nem hiszem, hogy a formaruha miatt lenne, szerintem egyébként is elég ormótlan, én nem is hordom annak ellenére, hogy kötelező. Igen tudom, hogy nem egy szemfényvesztő szakma, viszont én képtelen lennék egy irodában 8 órában a seggemen megülni egy laptop előtt. 28 évesen a covid időszak "vége" felé kerültem ide, az egyik motivációm pont ez volt, hogy sok emberrel lehet találkozni ebben a szakmában. Viszont az a tapasztalatom, hogy ismerkedésre nem ez a legjobb hely. Esetleg akkor tudsz, ha valami csajszi az első ülésen foglal helyet és kevesen vannak a buszon. Általánosságban viszont elmondható, hogy oda az esetek legnagyobb részében oda olyanok ülnek, akiket a hátad közepére sem kívánsz(80-85%-ban nyuggerek, a maradék pedig bolondok, idegesítő emberek, buszrajongók, stb.) Fiatal iskolás csajszikon észre lehet venni, ha tetszel nekik és normális vagy velük, mosolyognak rád, mint a tejbetök.
A másik közeg, amiről azt gondoltam, hogy jó lehet ismerkedés céljából, az edzőterem. Itt ugyan nagyon sok csinos nő van, viszont sokuk bedugja a fülét, nehogy hozzá lehessen szólni, ami érthető is, én is edzeni járok oda és utálom ha edzés közben zavarnak.
Szóval azért nem olyan egyszerű dolog személyesen ismerkedni manapság 30 éves kor felé. Meg ebben a korosztályban a nagy részük nem egyedülálló, sokuk már házas, vagy gyereke is van. Nekem ezek a tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!