Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik online társkereső fiatalabbaknak? 16L
18 év alattiaknak nem lehet társkeresőt indítani.
Egyedül a social médiát tudom ajánlani (instagram, TikTok,)
Amikor 17 voltam, beléptem a myvip-re, beállítottam, hogy listázza azokat a csajokat, akik legutóbb beléptek, beállítottam, hogy 12-16-ig, és volt egy nagyon prímán megírt kis szövegem, és elküldtem, néha naponta 50-100x. Általában 10 kiscsaj visszaírt, ennek a feléről lebeszéltem a ruhát webkamera előtt, és 1-2-vel találkoztam. Jó kis évek. MSN-ben csináltam három kategóriát, hogy "megvolt" (találkozás, kavarás), valamint "vetkőzés" (netes ruhalebeszélés) és "problémás", akiken még dolgoznom kellett.
Akkor jöttem rá, hogy mennyire sok lány rávehető erre-arra, és megundorodtam tőlük. Mára már nem bízok a nőkben. Ahány kiscsaj levetkőzött, miközben barátja volt, az valami elképesztő.
Régen volt a tinirandi 12+ tól de az oldal először átalakult, majd bezárt.
Azóta ott van az anotalk xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!