Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tud barátnőt szerezni egy olyan fiú aki szociális fóbiás és szorong emberek között?
EZ egy hűbéres korona.
Kinek a hűbérese vagy?
Egy valóban szociális fóbiás ember nem akar párkapcsolatot.
Nekem sosem volt és nem is akarok, én elfogadtam magam, ez a személyiségem része.
Szerintem, amire vágysz, az a szex, nem a párkapcsolat.
Akik az edzést írták.
Én is edzek.
Attól, hogy külsőleg jól néz ki valaki még belül nem változik.
Ez nem önbizalom kérdése, hanem személyiség.
Aki introvertált és már hikikomori életet él az szinte a teljes kivonulás a társadalomból.
Hogy lehet így párkapcsolatban élni?
Sehogy.
Persze találhatsz valakit, aki hasonló, mintha a lakótársad lenne.
De egy normál ember sosem fogja megérteni ha valaki nem vágyik a társas dolgokra vagy lefárasztja őket, nyűgnek érzi.
Én szociális fóbiás vagyok, szorongok emberek között és paranoriásan félek attól, hogy bántani fognak a környezetemben lévők. Ennek ellenére vágyok párkapcsolatra.
Nem discoban fogom megtalálni és nem bárokban fogom leszólítani, de meg fogom találni azt aki a párom lehet és akit szerethetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!