Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy jöhetnék össze egy cuki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöhetnék össze egy cuki lánnyal? : (

Figyelt kérdés

#barátnő #lány #aranyos #asdfasdfsasdfa
2023. júl. 30. 00:28
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
9%
Én is ebbe szenvedek :$
2023. júl. 30. 04:08
 12/30 anonim válasza:
9%

Ez engem is érdekelne!

35F

2023. júl. 30. 08:08
 13/30 anonim ***** válasza:
84%

Nem érdekel, hogy depressziós leszel, vagy visszamész aludni. Álmodozz csak. A te cuki barátnődet Marok Marcsinak hívják, de vele rendszeresen randizol már most is.

De komolyabbra fordítva: ha otthon döglesz, lustálkodsz, gépezel, a büdös életben nem lesz barátnőd, pláne normális. És ha véletlenül valahogy ki is fognál egyet, elég hamar szakítás lenne a vége, mert nem biztos, hogy egy büdös lusta dögöt akarna párjául, aki csak otthon számítógépezik.

Tehát tápászkodj fel a gép mellől, nem kifogás, hogy nincs barátod, semmi sem az, menj el sportolni, fuss, vagy akármi, éld az életed, és akkor ha aktívabb leszel, az önbizalmad is jobb lesz, úgy nagyobb eséllyel bevonzod, rátalálsz, és képes is leszel megtartani, harmonikus kapcsolatot kialakítani vele. De így egyenként egyikre sincs esélyed.

Te most egy anyámasszonykatonája vagy, aki az anya frissített verzióját akarja, mert még mindig nem nőtt fel.

2023. júl. 30. 08:38
 14/30 anonim ***** válasza:
87%

18asnak igaza van. Mit varsz ,ha nem vagy kepes aldozatot hozni? Nem fog soha semmi az oledbe hullani. Ket valasztasod van: vagy kimozdulsz vagy otthon naradsz. A ketto egyszerre nem megy.

Masreszt a baratno nem tud minden problemadra megoldast adni. Nem leszel nagymeno ferfi, mert neked lett baratnod. Mit tudsz te megadni egy kapcsolatban, ha magadnak sem vagy kepes megadni a szuksegleteidet?

19l

2023. júl. 30. 09:04
 15/30 anonim ***** válasza:
91%
Már kezdtem örülni, hogy abbahagyta, erre visszatér...
2023. júl. 30. 09:16
 16/30 anonim ***** válasza:
89%

A világ legkönyebb kifogása azt mondani, hogy "InTroVelTálT VaGYoK".

Rengeteg introveltált ember van, gyönyörű barátnővel.

Na most akkor mi van? Introveltált embereknek is van baráti körük (ha nincs akkor először barátok kellenek, nem barátnő), onnan el lehet indulni.

Meg látom itt instaqrva-zod a körödet. Aranyom, a mai világban minden lány fent van instagrammon, és most azért qrva-zod le őket, mert kiraknak 1-1 sztorit meg posztolnak?

Az a lány meg aki nincs instagramon, nem éhes a figyelemre, annak pedig van barátja és kötve hiszem, hogy felvennéd vele a versenyt.

Le kell menni edzeni, egézségesen enni, dolgozni, pénzt csinálni, kapcsolatokat építeni.

Ha meg ez nem tetszik akkor hibáztasd csak tovább a világot mindenért, és élj abban a saját által generált világodban, ahol semmi sem a te hibád.

2023. júl. 30. 13:11
 17/30 A kérdező kommentje:

"vagy kimozdulsz vagy otthon naradsz"

és hova mozduljak ki?? azt sose írjátok le csak "mozdulj ki"

2023. júl. 30. 13:27
 18/30 A kérdező kommentje:

"Aranyom, a mai világban minden lány fent van instagrammon,"

ez se igaz, én már találkoztam olyannal aki nincs fent

2023. júl. 30. 13:28
 19/30 anonim ***** válasza:
73%

21

"Az a lány meg aki nincs instagramon, nem éhes a figyelemre, annak pedig van barátja és kötve hiszem, hogy felvennéd vele a versenyt."

Ezt szerinted mire írtam?

Ez szerintem egy troll, ne vegyétek komolyan.

2023. júl. 30. 13:33
 20/30 anonim ***** válasza:
88%

21

Ellentmondás

Azt mondtad a körödben minden lány instaqrva, de mégis találkoztál olyannal aki nincs fent.

Ha ez az egyetlen egy probléma, akkor miért nem hívtad el randizni azt a lányt?

2023. júl. 30. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!