Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerhetném meg ezt a fiút?
Már régóta ismerem látásból, eddig esténként láttam csak, mindig ugyanazzal a busszal jártunk a vasútállomásra, de most az új munkahelyemből adódóan újabban reggel is szoktam. Mind a ketten ingázunk, reggel és este is kb. ugyanakkor ér be és indul mindkettőnknek a vonat. Egyébként nem ismerem, sosem beszéltünk, a nevét és a korát sem tudom még azt sem, hogy hol dolgozik, de azt hiszem, hogy ennyi idő után már ő is felismer látásból. Azt persze nem tudom, hogy szimpatikusnak talál-e vagy sem, kissé félénknek tűnik, én is az vagyok.
Ha szimpatikusnak találna, vajon odajönne hozzám vagy nem biztos? Hogy adhatnám a tudomására, hogy tetszik anélkül, hogy túl feltűnő lenne?
Hiszen mégiscsak mindennap látjuk egymást, feltűnő lenne, ha egyértelmű ismerkedési szándékaim lennének és utána nagyon kínos lenne összefutni vele bárhol.
Az miért nem játszik, hogy leszólítod és szóba állsz vele?
Szerintem ez lenne a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás.
A jelek küldése, hogy tudtára add, hogy kedveled nagyon kettős. Senki nem akarná félreérteni a dolgot, így akkor sem feltétlenül lépne, ha szerinted egyértelműen a tudtára adtad a dolgot (főleg, hogy szerinted félénk is).
Ha nem akar beszélni, kínosnak kínos lesz, de felnőttek vagytok, csak tudja normálisan kezelni a dolgot.
Meghát, az is kínos ha csak lesed és hosszasan nézed de nem lépsz :))
Szóval én az egyenes út híve vagyok.
#4 ez nem jelent semmit.
Ezernyi oka van ha valaki nem kezdeményez, nem kell túl gondolni. Lehet ő pont azért nem kezdeményez, mert ugyanazt gondolja amit te :)
Na kezdeményeztél?😀
Szerintem próbáld meg mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!