Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezhetnék olyan barátnőt akinek nincsenek barátai, szociális fóbiás, egész nap animézik és játszik és nem nagyon szeret kimozdulni?
tiktok
biztos lesz legalább egy önsajnáltató "mindenki elhagy, és senki se szeret, és annyira depis vagyok, ha nem adtok 500 likeot megölöm magamat" videó
na ezek azok a lányok
hogy animés is legyen, az már kicsit nehezebb
"Azt mondom, hogy erőltesd meg magad és real life-ba csináld, ott is több esély van pl egy könyvtárban.
"
könyvtárban már próbáltam de azt tapasztaltam hogy oda nem ismerkedni mennek az emberek. úgy tettek mintha ott se lennék, vagy látványosan kerültek
Nem piszkálásból, de arra nem gondoltál, hogy ha nincsenek barátai, szociális fóliás, akkor veled sem akar beszélni, hanem inkább menne vissza animézni? Na meg ha nem szeret kimozdulni, egész nap otthon döglődik, akkor hogyan ismernéd meg? Random házak ablakában felmászol, hogy megnézd nincs-e egy introveltált lány az egyik szobában vagy mégis hogy képzelted el ezt? 😅😂🤣
!!WAKE UP TO REALITY, BOY!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!