Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok eltudnátok ezt magyaráz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok eltudnátok ezt magyarázni nekem?

Figyelt kérdés

Annyi szép/ de minimum átlag feletti kinézetű lányt látok, bocsássatok meg, ocsmány pasival. De tényleg vagy vézna pattanásos, szemüveges, vagy kövérke, vagy egyszerűen csúnya pasival.

De ez, hogyan történik meg? Mert általában minden lány elhajtja vagy szóba sem áll még átlagos pasikkal sem. Az ilyen párok akkor, hogyan alakulnak (szép lány+csúnya fiú)?

Vagy egész egyszerűen a mágikus magabiztosság elfedi a csúnya külsőt?

2023. júl. 4. 08:57
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Hát pont ezaz, hogy ennek semmi értelme. Ennyi erővel meg is halhatnék
2023. júl. 4. 10:46
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
#21 Ha már mindenképp az értelmet keresed mindenben, akkor utána olvashatnál a felsorolt dolgok evolúciós okainak és jelentőségének. Ahelyett, hogy itt sajnáltatod magad.
2023. júl. 4. 11:13
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
21. Veled nem a külsőd, hanem a belsőd miatt nem jönnek össze. Buta vagy és taszító...
2023. júl. 4. 11:53
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Minek kérdezel, ha nem érdekel a válasz? Veszekni anyáddal is lehet.
2023. júl. 4. 12:58
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

24. Ebből is látszik, mennyire tanulatlan és sötét vagy.

Szidd a szüleid, akik nem tanítottak jómodorra. Kérdés és válasz is jelentve. :)

2023. júl. 4. 13:01
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
#11 Ami aztán (jó esetben) átalakul egy mély szeretetté, vagyis nem múlik el.
2023. júl. 4. 13:24
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
#16 De van értelme, mert az emberek boldogak tőle, egy picit el tudják engedni a valóságot egy másik ember miatt.
2023. júl. 4. 13:32
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Én pl tök átlagos lennék, de valahogy van egy jó dumán, meg egy humorom, amivel legalább egy lányt kifogtam és sikerül is megtartanom.

A csúnya pasik meg sokkal hűségesebbek és jobban tudnak szeretni, mint akik bárkit megkaphatnak

2023. júl. 4. 23:55
 29/38 A kérdező kommentje:
Nekem nincs bajom a külsőmmel, de nagyon utálok dumálni és soha nem kezdeményezek
2023. júl. 5. 00:50
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Na ez a baj. Kevés lány kezdeményez. Szóval ha csak ülsz és vàrod a csodát semmi se fog történni
2023. júl. 5. 05:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!