Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok eltudnátok ezt magyarázni nekem?
Annyi szép/ de minimum átlag feletti kinézetű lányt látok, bocsássatok meg, ocsmány pasival. De tényleg vagy vézna pattanásos, szemüveges, vagy kövérke, vagy egyszerűen csúnya pasival.
De ez, hogyan történik meg? Mert általában minden lány elhajtja vagy szóba sem áll még átlagos pasikkal sem. Az ilyen párok akkor, hogyan alakulnak (szép lány+csúnya fiú)?
Vagy egész egyszerűen a mágikus magabiztosság elfedi a csúnya külsőt?
24. Ebből is látszik, mennyire tanulatlan és sötét vagy.
Szidd a szüleid, akik nem tanítottak jómodorra. Kérdés és válasz is jelentve. :)
Én pl tök átlagos lennék, de valahogy van egy jó dumán, meg egy humorom, amivel legalább egy lányt kifogtam és sikerül is megtartanom.
A csúnya pasik meg sokkal hűségesebbek és jobban tudnak szeretni, mint akik bárkit megkaphatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!