Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még olyan tizenéves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan tizenéves lányok, akik nem a szexet priorizálják? Annyira sok érdekes dolgot lehetne csinálni, miért kell mindig csak dugogatni?

Figyelt kérdés
20 vagyok, általában tizenéves lányoknak jövök be, de végül mind csak dugni akarnak, folyton. Nekem ez nem tetszik.
2023. máj. 25. 16:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Sokszor már engem is felb4sz amúgy :D

Nem mondom, hogy teljesen kiéltem magam mert azt szerintem nem is tudnám, de 14-18 éves korom között annyira aktív voltam minden téren, legyen az dugás (nem egy nővel sokszor, inkább nagyon sokkal kevésszer) hogy már sokszor nekem sincs hozzá kedvem, tudom mi fog történni stb...

Mondjuk én kapcsolatot nemigen keresek, ha kell beugrós úgyis van mindig, aztán megyek a dolgomra és elfoglalom magam másokkal másmivel.

2023. máj. 27. 02:53
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagymamám erre szokta azt mondani, hogy a kutya is megvész jó dolgában. Borzasztóan "sajnállak" amiatt, hogy egy csomó tini csajjal kéne szexelned...
2023. máj. 27. 08:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát ezek szt jól nézel ki, de nem vagy túl intelligens. Vagy intelligens is vagy, csak impotens és az a reális mennyiségű kufirc, amit ők akarnak. Megdugod, aztán csinálhatjátok a többi érdekes feladatot. Nekem anno mindig beszélgetnem kellett, hogy dugni akarjanak.
2023. szept. 24. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!