Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem csoda ha incel lesz az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem csoda ha incel lesz az ember ha 10-ből 10 lány elküldi melegebb éghajlatra, hiába próbál kedvesen közeledni?

Figyelt kérdés
2023. máj. 3. 20:06
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
: d
2023. máj. 4. 12:49
 22/45 anonim ***** válasza:
42%
Az önfejlesztés azért önfejlesztés, mert magadnak kell megtenned. Van rengeteg könyv, vagy épp videó a neten. Keress rá Jordan Peterson-ra, de a társas kapcsolatról is sokat tanulhatsz a videóiból. Ahogy Andre Tate, Pearl Davis és még sok más embertől is tanulhatsz a kapcsolatokról, a normális vágatlan videókat nézd végig.
2023. máj. 4. 13:23
 23/45 A kérdező kommentje:
nekem nincs szükségem önfejlesztésre, már lvl 100 vagyok
2023. máj. 4. 13:39
 24/45 anonim ***** válasza:
77%
Nah ebből lesz 100-ból 100 elutasítás... :D
2023. máj. 4. 13:45
 25/45 anonim ***** válasza:
88%
Olyan kifejezéseket használtok, incel, simp, stb., amiből semmit nem értek, pedig nem is vagyok még nagyapa. :)
2023. máj. 4. 14:00
 26/45 anonim ***** válasza:
87%
Csak hogy tudd, ilyen világnézettel te sem érsz semmit. Egyébként sok srác kap rengeteg elutasítást, mert rossz emberhez mennek oda. Gondolkoztál már azon, hogy egyes lányok azért mondják egyszerűen azt hogy "bocsi, nem vagy az esetem" mert fiújuk van, de nem akarnak ezzel kérkedni? Amúgy én az elutasításhoz mindig mondok még egy-két kedves szót, pl hogy sok szerencsét a továbbiakban, vagy hogy remélem találsz majd egy lányt akivel igazán szeretni fogjátok egymást
2023. máj. 4. 17:23
 27/45 anonim ***** válasza:
92%
legalább nem fog szaporodni
2023. máj. 4. 19:44
 28/45 anonim ***** válasza:
12%
Rossz az arcberendezésed. Chadek 10-ből 9 telefonszámát tutita megkapják
2023. máj. 5. 10:21
 29/45 anonim ***** válasza:
87%

#4 Forgasd csak ki a szavaimat, tényleg, ha ettől jobban érzed magad -.-"

Azt akartam mondani, hogy az emberek többségén látszik, milyen a személyiségük. És szerintem aki ilyen "kedvesen" reagál, azon látszik, hogy egy beképzelt bunkó, és előre lehet tudni, hogy ez lesz a vége. De te mégis ilyenekhez mész oda.. ennek csak van valami oka, nem?🤔

Ebből következtettem arra, hogy nem azt veszed számításba, hogy milyen stílusban beszél másokkal, hogyan viselkedik, csak hogy jól néz-e ki. (És persze fontos a testi vonzalom, nem azt mondom, de talán (talán) nem csak ez alapján kéne párt keresni)

És igen, lány vagyok, jó volt az észrevétel (⁠。⁠•̀⁠ᴗ⁠-⁠)⁠✧

2023. máj. 5. 12:41
 30/45 anonim ***** válasza:
3%

Milyen érdekes, 2023-ban már a nők sokkalta gyakrabban hangsúlyozzák, hogy fontos a testi vonzalom. Mi van?

Vagy csak nekem az a benyomásom?

2023. máj. 5. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!