Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek introvertált fiúval?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 29. 21:06
11/19 anonim válasza:
Ez tényleg arra megy ki, hogy aki "igen"-t ír, annak megy a privát?😭
12/19 anonim válasza:
Csak introvertálttal jönnék össze, mivel én is az vagyok, és jó ha ebben egyeznek az igényeink.
(Privát nem kell, van introvertált barátom;))
13/19 anonim válasza:
Én voltam együtt introvertálttal, igazából újra összejönnék 1-el,mert jó volt, csak voltak nézeteltérések, mert én egy közösségben eltöltött bizonyos idő után nagyon is extrovertált vagyok, de összességében az introvertáltak néha jobb társaság mint az extrovertáltak
14/19 anonim válasza:
13-as voltam, nekem akár jöhet privát
15/19 anonim válasza:
Ez az introvertáltságának mértékétől függ. Ha a személyisége el tudja viselni a nagyobb tömeggel járó programokat (koncert, színház stb) akkor igen.
De ha nagyon extrán introvertált és szinte a lakásból is alig mozdul ki és egyszerű kommunikációra sem képes (mint mondjuk eladótól segítséget kérni) nem jönnék vele össze.
Amúgy én is introvertált vagyok, de ez nálam kimerül abban hogy ha tudom kerülöm a nagy tömeget és más környezetben nem beszélek annyit.
16/19 anonim válasza:
Alapból az extrovertáltak vonzanak introvertáltként, de nem lenne kizáró ok ha valaki introvertált.
17/19 October15 válasza:
Igen összejönnek introvertált fiúkkal. Az más kérdés, hogy az introvertált nem biztos, hogy azt jelenti amin éppen te pörögsz.
18/19 anonim válasza:
Igen,ez nem minden esetben számít sokat bár nálam plusz pont ha valaki introvertált🤷♀️
19/19 anonim válasza:
szoval akkor ma mar mindenki introvertalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!