Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megbántott/megalázott fiúval mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Én vagyok a bűnös, sajnos haverjaim belevittek, hogy megalázzam a srácot, pedig tetszik és jól kijövünk.2023. ápr. 10. 21:32
1/23 anonim válasza:
Most már valószínű, hogy nem fogtok jól kijönni.
2/23 A kérdező kommentje:
De mit lehet tenni?
2023. ápr. 10. 21:37
5/23 anonim válasza:
Hát mondjuk mit csináltál?
Elsőként mondjuk bocsánatot kérni, a barátaidat meg jól lecseszerinteni, hogy eleve miért akartak ilyenre rábeszélni
6/23 anonim válasza:
Elég hülyeség és gyerekes dolog néhány barát kérésére megalázni olyasvalakit, akit kedvelsz.
Milyen volt eddig vele a viszonyod és mit kértek tőled a barátaid?
7/23 A kérdező kommentje:
Készítettünk egy videót, amin bemutatunk neki, és kiröhögjük a barátaimmal és exemmel (most már nem, ez is közrejátszott, mert másba is belevitt).
2023. ápr. 10. 22:25
8/23 anonim válasza:
Szép barátság lehet. Amúgy milyen viszonyban vagy/voltál a fiúval? Hogy akarod folytatni most a dolgokat?
9/23 A kérdező kommentje:
Igazából az exem előtt össze akartam jönni vele, de aztán exemet választottam, jóban voltunk, és ez megmaradt, amíg ez az eset meg nem történt.
2023. ápr. 10. 22:29
10/23 anonim válasza:
Az ex azért ex, mert korábban nem működött. Jóban még lehettek egymással, de többet ne akarj. Őszintén meg is érdemled, hogy így történt. Reméljük tanulsz majd belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!