Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tovább, ha leszolíttam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább, ha leszolíttam egy lányt?

Figyelt kérdés

Nagyon introvertált vagyok, nehezen megy az ismerkedés.

Sikerült rászánnom magam, hogy leszolítsak egy lányt, igazából kettő lányt szólítottam le. Mert a barátnőjével ücsörgött egy padon.

Beszélgettünk de közben mennem kellett és elkértem a lány instáját, viszont a barátnője is megadta a "biztonság kedvéért".

Most ilyenkor mit várnak el? Mindkettőjükre írjak rá, vagy miért adta meg a másik lány is az elérhetőségét?

Mennyi időt várjak, hogy ne legyen túl nyomulós?

2023. márc. 26. 03:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%
Kicsit fura ez. Aki élőben lemer szólítani 2 csajt egy padon és még instát is mer kérni, az hogy a francba nem mer utánuk rájuk írni és még gyakorin kérdést is kiír erről. Vmi nekem itt bűzlik. Sztem egy megint csak egy mi lenne ha így történt volna kérdés mint a többi a kérdések 95%a
2023. márc. 26. 11:02
 12/13 A kérdező kommentje:

Már írtam a lánynak.

Bár nem tudom mit nem értesz ezen. El akarom kerülni az újabb hasraesést.

2023. márc. 26. 12:38
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak arra írj, amelyik tetszik nyílván.
2023. márc. 26. 17:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!