Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hiába jófej és kedves az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiába jófej és kedves az ember ha a lányok inkább a bunkó "alfákat" választják?

Figyelt kérdés
Azok a srácok akik tisztelnék és emberként kezelnék a lányokat, szüzen fognak meghalni? Alfának, magyarul seggfejnek kell lenni ha barátnőt akar az ember?
2023. márc. 17. 12:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Különben is, a sigma az új alfa.
2023. márc. 17. 22:45
 12/17 anonim válasza:
100%

a 9-es vagyok. köszi a segítséget.<3

2023. márc. 17. 23:01
 13/17 A kérdező kommentje:

10

Woow szóval aki kedves és jófej az "béta". Gratulálok, undorító ez a társadalom

2023. márc. 17. 23:55
 14/17 anonim ***** válasza:
65%

Én alapvetően azt nem értem, hogy egy kapcsolatban miért azon kell gondolkodni, hogy melyik görög betű vagy? Legyél kedves és megértő a lányokkal, ne nézd őket hülyének, ne rendeld őket se magad alá se fölé, közben magadból se csinálj hülyét, és mindenki boldog 🤷

2023. márc. 18. 06:01
 15/17 anonim válasza:
0%

eddig ez az egyik legjobb válasz szerintem.

2023. márc. 18. 09:02
 16/17 anonim ***** válasza:
73%

#13 Nem. Az a béta, amit leírtam. Idéznél, hogy hol írtam azt, hogy aki kedves, az béta? Pont erről szólt a válaszom, hogy az alfa megnevezés alapvetően nem utal bunkóságra.

Ismerek olyan embert, aki a feleségével szemben meg se mer mukkani, egy focimeccsen viszont azonnal verekedni akar, kiabál és hasonlók. Ő egy óriási béta, mégis bunkó...

2023. márc. 18. 10:23
 17/17 anonim válasza:
100%
Nem, a bunkóságodért önmagában soha sem fog senki belédszeretni. Bár néha vonzóak tudnak lenni a kicsit durva emberek, de csak ha látszik rajtuk, hogy nem azért ilyenek, mert el akarják rejteni a gyenge pontjaikat, hanem mert van önbizalmuk, és csak szimplán ilyen a személyiségük. De persze ők is csak akkor, ha közben tudnak kedvesek is lenni, és nem kezelnek le.
2023. márc. 18. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!