Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A srác, akivel kezd alakulgatn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác, akivel kezd alakulgatni a dolog, küldött egy képet az exéről?

Figyelt kérdés
Miért tette ezt?
2023. febr. 24. 23:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát, eléggé gyanús szerintem is. Vagy azért mutatta, mert ő jár még a fejében, vagy azért, hogy hencegjen vele, hogy milyen jó nő volt, és te versenyezni akarj vele és így hízelegj neki.

Vagy csak iszonyúan tapintatlan csákó. Ez se túl jó.

50f

2023. febr. 25. 21:22
 12/12 anonim ***** válasza:
De miért mutogatnád az exed képét másnak? Mármint na, csak ezért felmegy az exbarátnő közösségi oldalára és lement róla képet, hogy az aktuális barátnőnek bemutassa? Ez nagyon fura. Szerintem ilyen szinten amúgy jobb nem is emlegetni a múltat. Mármint, az aktuális barátnőnek nem kell tudnia, hogy pontosan kik voltak ez exek, mi volt velük, hogy néznek ki, stb. Nem azt mondom, hogy le kell tagadni őket, de szerintem részletesen belemenni sem kéne. Szerintem fura, ha valaki ilyen szinten felhozza a volt kapcsolatait, nemhogy még képet is küld.
2023. febr. 26. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!