Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek volt okom félni?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek volt okom félni? Többi lent. Nem tudom ide ki írni teljesen nem enged csak pársort.

Figyelt kérdés
4hétig kb beszélgettem egy fiúval és nagyon szimpatikus volt nekem. A képei is tetszettek. De mikor videó hívásban akartam hívni mindíg kinyomta és kifogásokat kereset. Hogy nem othonvan vagy most dolgozik. Stb aztán találkozni akart velem mondtam rendben mondta majd hív ha leszál a vonatról legyek az állomáson örültem neki nagyon de mondtam a hugomnak kísérjen el mert videó hívásban nem láttam csak fényképen a hugom azt mondta az szép.. a lényeg az hogy távolról figyeltük és leis szált egy magas 40körüli ember a vonatról aki egyből telefonált és más rajtakivül nem telefonált. Hugommal egyből megnéztük a profilképét és a profilképen egy 18éves fiúvan ez meg egy 40év körülivolt egyből elszaladtunk és onnan tudtam hogy őaz hogy mikor hívott kinyomtam és elis vette a fülétöl a telefont egyből hazamentünk. L 16 letiltottam
2023. febr. 22. 00:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti azt csinálnám, hogy kiraknám a profilját insta, meg facebook storyba és odaírnám, hogy másnak adja ki magát, fiatal csajokra vadászik. Ha ezek után bárhogy felkeres, irány a rendőrség, bár ezt a lépést amúgy is meg kéne tenni.
2023. febr. 22. 13:02
 12/15 anonim ***** válasza:
25%
Már bocs, de hogy lehetsz annyira naiv, hogy beleegyeztél a találkozásba videó hívás nélkül ? 🤦 Legalább annyi eszed volt, hogy nem egyedül mentél, mert ennek nagyon rossz vége is lehetett volna. Legközelebb, ha valakivel online beszélsz, és túl jónak tűnik, ahhoz hogy igaz legyen, akkor valószínűleg kamu. Használd a google kép keresőt, meg a pinterest-et, mert legtöbbször onnan szedik le a képeket.
2023. febr. 22. 16:25
 13/15 A kérdező kommentje:
Már többet nem lessz ilyen idén töltöttem a 16.életévemet még nemvolt barátom anyámék nem engedik hogy fiúza. De igen tanultam belőle és félek szóval nemfog többet előfordulni. Nagyon megbántam
2023. febr. 22. 19:31
 14/15 anonim ***** válasza:
75%
Figyelj, ez nem ok arra, hogy többet ne ismerkedj. Ha elkezdtél beszélgetni valakivel, pár nap utàn kezdeményezz videóhívást nála és úgy beszéljetek. Ha nem akarja, tiltsd le. Pont.
2023. febr. 22. 19:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Értem majd későb ráérek
2023. febr. 22. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!