Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri írni neki?
"szerinted az "veszteni való", hogy pár napig kínos lesz? Senki nem fog ezzel hosszú távon foglalkozni,senkit nem érdekel a kérdezőn kívül, ha nem jön össze."
Csakhogy itt pont a kérdező veszítenivalójáról van szó, és pont arról, hogy őt érdekli-e. És igen, ő azt írta, hogy ""nagyon kínos lenne, ha kiderülne, hogy tőlem van a levél és nem akar semmit", vagyis igen, lenne veszítenivalója akkor is, ha mi, idegenek könnyen mondjuk, hogy "senkit nem érdekel". Őt érdekli, neki az, ami neked csak pár jelentéktelen nap, nagyon is fontos időszak lenne.
"nem körülöttetek forog a világ, attól hogy valami nektek nagy dolog, a többség le se szarja"
Empátiáról hallottál már? Mindenkinek az életében vannak olyan dolgok, amiket ő maga nagyon is fontosnak él meg - az emberiség többi része meg semmiségnek tartja. Neked is. Mindenesetre neki ez fontos. Lehetnél tekintettel az érzéseire.
Ezt a "nem körülöttetek forog a világ" szöveget meg akkorra tartogasd, amikor valaki azt várja el, hogy mindenki úgy ugráljon, ahogy ő fütyül, és hogy minden úgy történjen, ahogy neki a legkényelmesebb, legegyszerűbb, legelőnyösebb. Itt egyáltalán nem erről van szó.
Amúgy könnyen lehet, hogy azt fogja hinni, hogy valaki szivatja. Én legalábbis biztos ezt gondoltam volna anno, ha kapok ilyen levelet középsuliban. Mondjuk ha népszerű akkor biztos nincsenek akkora problémák nála fejben, mint nálam voltak hahaha
2 voltam.
Semmi gond, végül is, aranyosan reagált. Nem nevetett ki, nem bántott ezért, hanem jól esett neki. Te pedig ügyes vagy, hogy megpróbáltad és tudattad vele. Ne szomorkodj semmiképp, nagyon aranyos lány vagy, megtalálod majd te is a párodat. :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!