Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vonzó egy férfiban?

Figyelt kérdés
2023. jan. 22. 16:33
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenki egy kis kedvességre vágyik ebben a világban, főleg a Magyarok.. Én legalábbis igen.
2023. jan. 22. 17:42
 12/35 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező: hagyd már ezt a szörnyeteg hülyeséget.

A legtöbb negyvenes pasinak olyan satuba fogott feje van, hogy az nem igaz, mégis van nőjük.

A férfinak nem szépnek hanem önbizalomtól túlcsordulónak (nárcisztikusnak) és erősnek kell lennie.

Az hogy a fejed milyen az nem érdekli a nőket.

Egyes válaszoló is valszeg ilyen tepsi képű bmw-ből kikönyöklős Berki Krisztián hasonmásokkal kúrogatja magát. Annak is... minf egy csernobili brokkoli, olyan feje volt. De mégis az ilyenekkel kavarnak a tízen-húszonéves csajok.

Aztán persze neten előadják hogy a műveltség meg a kedvesség a gyengéjük 🤣

2023. jan. 22. 17:50
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Keress magadhoz hasonló lányt. Ha te érzelmes, kedves vagy, akkor ne instaribi csajoknál próbálkozz.
2023. jan. 22. 17:54
 14/35 anonim ***** válasza:
52%

13#

Én is pontosan így gondolkoztam 18 évesen.

Soha nem jöttek be a tipikus műszempillás haspólós techno bulikban lerészegedve ribizliskedős insta lányok. El is könyveltem fejben, hogy nekik nem is akarok tetszeni, így nem is éreztem megfelelni akarást nekik.

Úgy képzeltem el, hogy a kedves, konszolidált, jövőjére és önmagára megfontoltan gondoló, visszafogottabb, elmélyültebb lányok majd észreveszik a kisugárzásomon hogy én is egy lelkiismeretes, megfontolt, komolyanvehető srác vagyok.

Az utóbbi 3 évben 10 lánnyal kerültem össze akikről azt hittem, hogy egy életre a párom lehetnek.

Igen, mind a tízre úgy tekintettem hogy "VÉGRE! megvan az igazi!".

Mindegyik a cuki, konszolidált, tanulmányit és önmagát komolyan vevő lánynak nézett ki.

Egyetemre jártak, méghozzá némelyik komoly szakokra, jó családból valóak voltak, és nem volt jellemző rájuk semmi ami a tipikus instalányokra jellemző lenne.

De most jön a lényeg: egy kivételével mindegyik arról számolt be amikor beszélgettünk egymás múltjáról, hogy ilyen-olyan drogos (nem egyszer kifejezetten drog dealer), abúzív, nárcisztikus exeik voltak.

Érted mire utalok?

Na ezért nem hiszek már abban, hogy a rendes, komoly, értelmes srácokat majd észreveszik a rendes, komoly, értelmes lányok.

Mert még a rendes, komoly, értelmes lányoknak is a züllött, tapló fuckboy-ok kellenek.

És igen, valamilyen szinten nekem is meg kellett játszanom magamat, "fuckboyabbá" kellett válnom hogy jöjjenek a lányok.

Ennyit arról hogy a fiatal lányok értékelnék a kedvességet és értelmességet.

Ki kell mondani: a nők életében, IQ-tól, iskolázottságtól, és neveltetéstől függetlenül van egy ribizli fázis. 15-25 közt ribiskedni akarnak. A legmacsóbb, legdominánsabb, legerőszakosabb, legkiszámíthatatlanabb pasikat keresik, és ha neadjisten összejönnek egy higgadtabb, nyugisabb, értelmiségibb sráccal akiről lassanként derül ki hogy nem egy tomboló parriállat fuckboy, akkor 1-2 hónap után szakítanak vele. Vaaagy, közben megcsalják maxsó pasikkal, aztán szakítanak.

Ez van. Ilyenek a nők.

2023. jan. 22. 18:30
 15/35 anonim ***** válasza:
47%

14: és??? Úgy csinálsz, mintha te lennél az egyetlen, akit csalódás ért. Most kezdjem el írni, hogy hányszor vertek át a férfiak? Egy kisregény lenne.

A párkeresés a legnehezebb ügy.

2023. jan. 22. 18:35
 16/35 anonim ***** válasza:
66%

Mi vonzó egy férfiban:

- okos

- jó a humorérzéke

- hűséges

- jól dug

- helyes arca van

2023. jan. 22. 21:18
 17/35 anonim ***** válasza:
66%
Néha azért van igazság is a földön. Amikor nézem, hogy ezek a nőket leszóló, mindennek lehordó lúzer senkik pofára esnek és egész életükben a jobb kezükre vannak utalva, mély elégtételt érzek. Ez egy nagyon igazságos dolog, és én szeretem a nagyon igazságos dolgokat.
2023. jan. 22. 21:22
 18/35 anonim ***** válasza:
37%

White knight awardless simp on the board.

Nesze, itt egy nyalóka Móricka:

🍭

2023. jan. 22. 21:34
 19/35 anonim ***** válasza:
28%

17.

"ezek a nőket leszóló"

Húha, már látjuk honnan fúj a szél kis femcel!

2023. jan. 22. 21:39
 20/35 anonim ***** válasza:
46%
Házas nő vagyok, incel Pistike. És őszintén sajnálom a mai fiatal lányokat.
2023. jan. 22. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!