Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
0 szociális élettel és barátok nélkül hogy lehet barátnőt szerezni?
Figyelt kérdés
2022. nov. 23. 17:30
41/81 A kérdező kommentje:
"Nem igaz"
de
2022. nov. 24. 14:56
42/81 A kérdező kommentje:
Kaptam egy privátot:
"Szia, esetleg egy keresztény közösség?"
Úgy érted agyhalott zombi közösség? Inkább a halál, nagyon lenézem a keresztényeket
2022. nov. 24. 14:56
43/81 anonim válasza:
Nagyon negatív vagy, mindent utálsz
44/81 A kérdező kommentje:
44
Brühü brühü beszólt egy anonim senki gyakorin :'( most mi lesz
2022. nov. 24. 15:05
45/81 anonim válasza:
nem tudni mi lesz de az hogy neked boldog eleted soha az eletben az biztos ocskos
46/81 A kérdező kommentje:
Aha te biztos jobban tudod mint én xd
2022. nov. 24. 15:39
47/81 anonim válasza:
0 szociális készséggel pedig csak internet marad, hozzád hasonló lánynak bejöhetnél de nem ilyen hozzáállással már eleve sokat kellene keresned és túl negativ vagy
48/81 anonim válasza:
#45 minek kérdezed akkor? Tök egyértelmű hogy senkinek sem kellesz és ez zavat. Xd
49/81 anonim válasza:
Egyértelműen beteg a kérdező. Nem érdemli meg sem a tanácsokat, sem az emberi kapcsolatokat. Okosabbnak hiszi magát mindenkinél, ezért nem fogadja el senki tanácsát. Megérdemli a sorsát. Üljön otthon és várja csak a jó szerencséjét, legalább más életet közvetlenül nem keseríti meg ezzel a stílussal.
50/81 anonim válasza:
Megértem miért nincs barátnőd, abszolút nem csodálkozom XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!