Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes online ismerkedni?
én Avakin life-on (nem társkeresésre van kitalálva, sajnos most már folyamatosan züllik le az app) ismertem meg a mostani csajomat, aztán instán és messengeren irogatunk, telefonálunk.
Jelenleg távkapcsolatban vagyunk, két hét múlva találkozunk.
Nem is régen hasonló cipőben jártam mint te. Élőben nem tudtam ismerkedni, sok csalódásom volt. Nyár elején innen egy lánnyal egyészen találkozóig jutottam, de nem sült el jól, másokkal is leveleztem. Nemrégiben pedig megismertem egy lányt szintén ezen az oldalon, akivel jól alakulnak a dolgok. Szóval itt a gyakorik is vannak értelmes lányok, de 8-ból 1 az. Ha instán más lányokra írogatsz, akkor benne van a pakliban, hogy kinevet a barátnőivel, viccet csinálnak belőled, mert szeretnél ismerkedni. Anotalkon is találhatsz rendes lányt, ha fővárosi vagy, jobb az esélyed. Társkeresőket nem ajánlom, mert nem vagy 18, ahogy én sem. Sok sikert és kitartást a továbbiakban!
16/F
Barátom facebookon írt rám, 2021 augusztusaban. Azóta is tart, szóval igen, ha talalsz normalis lanyt a kozeledben, erdemes:)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!