Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy elég fura helyzetbe csöppentem,így szeretném megosztani valakivel mert sajnos nincsennek nagyon megértő emberek a környezetemben. Először is van egy exem,tobb mint egy eve voltunk egyutt es neki volt egy legjobb baratja,aztan idovel elkzdett kihulni a baratsaguk es elkezdtunk beszelgetni, (akkor mar ok sem beszeltek,es mi akkor mar nem voltunk egyutt nagyon reg ota) abbol az lett h elkezdtunk kavarni,le is fekudtunk sokszor,nagyon sokat nalunk volt. Viszont mondta hogy neki ez eleg gaz mert hogy a volt legjobb baratatjanak vagyok az exe,meg is ertettem de ugyanugy folytattuk ezt a kavarast, megbeszeltuk hogy meg ebbol nem lesz kapcsolat,max idovel mert nyilvan majd ahogy alakul. Na igen ez igy szep es jo volt,viszont volt egy ,,legjobb lany baratja” es mindig feltekennye akart vele tenn aztan meg mondta hogy jaj ne haragudjak ugysincs miert aggodnom hiszen a testverekent szereti. Multhet vasarnap irta nekem a csavo hogy nem akar tolem semmit,mondtam higy el akar e mondani nekem valamit azt mondta hogy nem akarja tultargyalni. Utolag kiderult hogy azzal a lannyal smarolt elotte valo nap. Azota nem beszelek a csavoval,bar gaz mert egy suliba jarunk dehat ez van. Viszont most jon a fordulo,van annak a csavonak egy baratja (akivel mar nem nagyon beszel) akinek en bejottem,es annak a legjobb lany baratnak az exe. Es mi elkezdtunk beszelgetni,nyilvan nemtudom mi lesz belole,mert regen jo haverok voltunk,de erzem hogy szerntem o tobbet akar tolem. Mi a velemenyetek? Mit tennetek a helyemben?

2022. okt. 2. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi összevissza kavarás után már ugyan mindegy még egy.
2022. okt. 2. 19:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Túl van gondolva. Ebből nem szokott jó kisülni.
2022. okt. 2. 19:19
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Lol, ez a generáció tényleg nyomorék xd
2022. okt. 3. 00:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tök mindegy? Ez is ugyan olyan lesz mint a többi mit vagy rákattanva a témára mintha valami szende kis szűz lennél
2022. okt. 3. 08:06
 5/7 A kérdező kommentje:
csak meg akartam osztani valakivel,es velemenyt kerni. nem azt akartam hogy bantsanak,nem vagyok szendeszuz viszont fura a helyzet nyilvan,es ezert akartam megosztani valakivel
2022. okt. 3. 13:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Ötös nem az volt a szándékom, hogy megbántsalak, de tényleg túlgondolod ezt az egész helyzetet. Ha úgy gondolod, hogy többet is akar tőled és neked is bejön, akkor összejössz vele, ez ilyen egyszerű
2022. okt. 3. 15:52
 7/7 A kérdező kommentje:
6-os akkor félre értettem neharagudj. igazad van,tulgondolom az egeszet, es lehet epp ezzel baszom el. koszonom a valaszt.
2022. okt. 3. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!