Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha egy fiú 20 évesen szűz és még nem csókolózott soha?
Figyelt kérdés
2022. szept. 29. 16:08
11/23 anonim válasza:
18 éves csaj vagyok, ugyanez, nulla csók, nulla szex, most kezdtem az egyetemet. Nekem csak azzal van a bajom hogy szintúgy kb 12 éves korom óta szeretnék együtt lenni valakivel, de eddig senkit nem érdekeltem. Senki nem próbált meg hozzám közelebb kerülni, senki nem dumál velem bulikon, senki nem kéri el a számom vagy érdeklődik felőlem ismerősöktől. Kurvára magányos és lehangoló
12/23 anonim válasza:
Azért ez a "rondázás" illetve, "dagadtozás" elég árulkodó.
Lehet hogy nem véletlen állsz itt 20 évesen totál tapasztalatlanul.
Csak úgy mondom
13/23 A kérdező kommentje:
Aha majd te biztos jobban tudod hogy miért vagyok tapasztalatlan xd
2022. szept. 29. 23:00
14/23 anonim válasza:
#13 Akkor írd le! Miért vagy tapasztalatlan?
15/23 Hans Pötterman válasza:
Idegesítő egy kis görcs lehetsz 😅 már lejön a hozzászólásaidból
16/23 anonim válasza:
Nem gáz, sok férfinak csak 25-30 felett lesz elsőnek párkapcsolata, amikor már egzisztenciát épített ki, és a nők apa pótlékot látnak benne.
Betabux jelenség.
17/23 anonim válasza:
Én is így voltam és vagyok vele, és hidd el, minél idősebb vagy, annál inkább rájössz, hogy az egésznek semmi értelme, sem annak, hogy van-e barátnőd, sem annak, hogy szűz vagy-e vagy sem, sem az akár ezek utáni dolgoknak(Házasság, gyerekvállalás, stb.), sem az életnek, semminek. Úgyhogy foglald el magad valamivel, nem kell ilyenekkel foglalkozni. Ha lesz, ha nem, végeredményben nem változik semmi.
18/23 anonim válasza:
Nem gáz. Eljöhet még az idő (de a modorodon alighanem változtatni kellene...)
19/23 anonim válasza:
bem a b@szásról szól az élet, hanem pont fordítva.
20/23 anonim válasza:
Én 22 évesen vagyok ugyanebben a cipőben, ez már kicsit gázabb.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!