Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró a korpás haj?
Sziasztok
Főleg a lányokat kérdezem, nektek mennyire zavaró, vagy el tudtok e nézni mellette, ha a srácnak korpás a haja.
Nagyon rosszul érzem magam miatta és eléggé tud korpasodni a hajam sajnos, és nem tudom hogy ez mennyire zavar másokat.
Ez bőrbetegség. Leszel szíves kezelni. Fordulj bőrgyógyászhoz.
Igen, ápolatlanságot jelent, taszító.
Taszító, de nagyon, és ezt lányként írom.
De hogy valami tanácsot is adjak: nekem életemben egyszer jött ki, megmostam a hajam seborin korpásodás elleni samponnal. Ez 4 éve volt. Se előtte, se utána nem volt korpám, egy hajmosással megszűnt. Ajánlom nagyon ezt a sampont.
Lehet egyszerűen rossz sampon használat, megfázott fejbőr mert nem lett megszárítva vizesen a haj hidegben pl, bőrbetegség, vagy akár étel allergia/intolerancia, utána kellene járni mi is az oka.
Ha picit korpás akkor, azzal én még úgy vagyok vele elfogadható, mert akár a fésű is felsértheti a fejbőröd és attól is megjelenhet "pár szem".
Viszont ha nagyon feltűnő és hullik is, az taszító, még ha az adott személy nem is tehet róla.
Én próbáltam már mindenféle korpásodás elleni szert, nem segített.
Ha nem bolygatom, nincs vele semmi baj. Engem az ilyen dolgok annyira nem zavarnak, pl ismerkedtem olyan lánnyal is, akinek töredezett volt a haja. Úristen. Na bumm.
Amikor már szeméttel fűtenek az emberek, akkor egy idő múlva már nem (csak) az fog számítani, hogy neadjisten kinek korpás a haja, és kinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!