Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az normális, 16 éves vagyok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, 16 éves vagyok, és még nem volt párkapcsolatom?

Figyelt kérdés

2022. szept. 18. 07:55
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
100%
18 évesen volt az első komoly kapcsolatom. 26 év házasság és három gyerek lett belőle. :)
2022. szept. 22. 12:06
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a feleségemmel összeismerkedtünk, ő 19 éves volt, én 21. Előtte egyikünknek sem volt kapcsolata. Novemberben ünnepeljük megismerkedésünk 60. évfordulóját. Egyikünket sem izgatta, hogy még nem volt kapcsolata.

Kérdező, részedre is eljön az idő. Erőszakkal ne siettesd, de ne is vonakodj tőle.

2022. szept. 24. 10:19
 23/24 anonim válasza:
100%

Persze!

Semmi gond!

Nem időre mérik a szerelmet!

2022. szept. 29. 20:18
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem először 16,5 évesen volt barátom, távkapcsolatban voltunk, főleg a magány miatt jöttem vele össze így utólag nézve és nem vonnám életem legjobb döntései közé.

Mostani (második és remélhetőleg utolsó :)) kapcsolatomat 19 éves koromban kezdtem meg, idén leszünk három éve együtt és soha nem voltam boldogabb. Páromnak előttem nem volt kapcsolata, ő 20 éves volt, amikor összejöttünk.

A szerelem és ezáltal a kapcsolat majd kialakul. 16 évesen még nem késtél re semmiről, éldd meg jól ezeket az éveket. Az ember mindig felnőtt szeretne lenni gyerekként, majd utána "visszasírja" :)

Na aggódj, ami késik, nem múlik. Illetve én példámból is tanulva: inkább legyen később kapcsolata az embernek, de az legyen minőségi.

2022. okt. 15. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!