Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Ti össze jönnétek ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti össze jönnétek ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Egy olyan lánnyal akit gyönyörűnek láttok de ő nincs megelegedve magával, ehezteti, bántja magát nagyon testkepzavaros. Inkább segítenétek neki vagy hagynátok ?

2022. szept. 1. 20:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%
Én összejönnék vele és meggyógyítanám a lelkét.
2022. szept. 1. 20:57
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben tudok hatni rá, igen lenne a válaszom. A jelenlegi barátnőmbe is én öntöttem egy csomó önbizalmat és azóta sokkal jobban érzi magát, szóval nem lehetetlen, de az tény, hogy rengeteg türelem és masszív idegrendszer kell hozzá.:)
2022. szept. 1. 20:58
 3/24 anonim ***** válasza:
79%
Hááát, nem tudom. Én inkább elengedném...
2022. szept. 1. 20:58
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Wow, de csodás az élet. Annyira tisztelem az ilyen embereket és képességeket, hogy tudnak másokba önbizalmat önteni. Bárcsak én is megtanulhatnám ezt.

Válasz a kérdésre, pedig én is igent mondanék, amivel csak tudok segítenék neki. És ez visszahatva nekem is adna önbizalmat. Szeretek segíteni másokon.

2022. szept. 1. 21:02
 5/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még nyugodtan irhattok
2022. szept. 1. 22:23
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem voltam annyira mazochista hogy éhezzek és bántsam magam, de 50 kilósan borzasztóan dagadtnak láttam magam. És amikor jött egy pasi aki ilyen kövéren (hahaha...) is elfogadott, én is megbékéltem magammal. Szóval lehet, hogy megér egy próbát, van esély a változásra.
2022. szept. 1. 22:24
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálnám, aztán maximum mellette maradnék barátként, ha a kapcsolat nem működne.
2022. szept. 1. 23:05
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha megoldható lenne, akkor segítenék neki.
2022. szept. 1. 23:11
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Én valamiért szeretek segíteni a lelkisérülteken. Szóval nem lenne kizáró ok, de nem ez a legfontosabb. Ha tudnék rá hatni és meggyőzni arról hogy tényleg szép és ne bántsa magát, akkor igen. Ha nem, akkor inkább nem akarom végignézni ahogy tönkreteszi magát.
2022. szept. 2. 04:45
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha alapból jófej, meg kedvelem akkor megpróbálnék neki segíteni barátként, és ha egy normálisnak mondható szinten lesz a lelkivilága akkor esetleg kapcsolat. De olyannal sosem kezdenék aki beteg, az csak lehúzna.
2022. szept. 2. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!