Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond? Velem van a baj?
Egy év alatt ötödjére tettek barátzónába. Nem értem, hogy miért. Mindig megpróbálok a lányokkal kedves, megértő és vicces lenni, megdicsérem a kinézetüket (akár egész este írogatok velük ha akarják), néhány hét beszélgetés után pedig elhívom őket egy talira.
Ugyanakkor egy hónap beszélgetés után teljesen megváltozik a kapcsolat. Tőszavakkal válaszolnak a kérdéseimre, más fiúkkal találkoznak, illetve halogatják a következő találkozó időpontját stb. Gyakorlatilag teljes passzivitást mutatnak a korábbi kapcsolat felé. Ezek után amikor a kapcsolatunkról szeretnék velük beszélni, visszakézből jön a “Kedvellek, mint barát”.
Mindezekből arra jutottam, hogy valamit én csinálok rosszul. Csak nem tudom, hogy mit. Ha bárkinek van valami tippje hogy mindez miért lehet, illetve hogy min változtassak, azt nagyon szépen megköszönném!
Ne várj egy hónapot.
Korábban kell lépni, és mélyíteni a kapcsolatot.
Viszonylag folyamatosan kell lépni.
Nincs olyan, hogy "egy hónap beszélgetés", max. egy hét.
Az alatt is fényképcsere, videó (skype), stb.
Utána találkozás.
Utána adott idő múlva már nézed, hogy mehet-e a kézfogás, a csók, majd a simogatás, stb.
Ha még nem mehet, nem kell erőltetni - de mindig nézni kell a lehetőséget!
Ha egy hónapig beszélgetsz, az pont ideális ahhoz, hogy a legjobb barát legyen belőled, ahol ugye szex az nincs soha.
A harmadik levélváltás már a személyes beszélgetés legyen. Virtuális beszélgetés közben mindenki azt képzel a másikról, amit tud.
A virtualitás kapcsolatgyilkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!