Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen miért ilyen flegmák és bunkók a lányok?
Én szinte nem is találkoztam eddig normális lányokkal ott, pedig már hónapok óta használom az alkalmazást. Egyszerűen mindegyik lány annyira flegma és arrogáns, hogy az borzasztó.
Teljesen lenézik az embert és úgy beszélnek vele, mintha ők sokkal többet érnének. Máskor meg szimplán csak egy-egy szóval válaszolnak nagykegyesen, de ha ezt megemlíti nekik az ember, akkor teljesen megsértődnek és eltűnnek. De úgy alapból is sok átlagos vagy akár még átlag alatti lány is úgy el van telve magával, mintha ő valamilyen lottófőnyeremény lenne és még az ember legyen hálás neki, hogy nagy ritkán hajlandó leírni 1-2 szót.
Miért ennyire flegmák ott a lányok?
Volt mar hasonlo appon, kulfoldon, 2 nap alatt 1000+ likeom es abbol 300 matchem. Mindegyikkel tisztesaegesen beszeltem es megadtam a lehetoseget hogy megmutassa milyen szemelyiseg, hogy kialakulhasson valami. Vegul 5 lannyal randiztam egynel tobbszor a 300bol.
Nagyrészt a férfiak miatt.
Gondolj bele. Adott egy max. 25-30 éves fiatal átlagos kinézetű és képességű nő. Semmiben nem kell kiemelkedőnek lennie, elég, ha facere, akárhova kirak átlagos pózolós képeket, máris 16-80 éves korig minden férfi bókol neki. Könnyebben jut mindenhez, és ezt akár a személyiségének is tulajdoníthatja. 30 után meg jön pofáraesés, pont ezért válik sok nő hárpiávál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!